| pedaladeacceleratie a întrebat:

Stiu ca e o intrebare cam ciudata, dar cum sa ma abtin in situatiile limita? Azi de exemplu era sa ma iau la bataie cu un vanzator in piata ca imi tot zicea sa cumpar tigari. Mereu fac la fel, sunt foarte temperamental si nu stiu cum as putea sa fiu mai linistit.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai cumperi din acea zonă în care se află vânzătorul insisten.
Pa, pa.

| LoveForShania a răspuns:

Pai problemele acestea nu sunt doar din cauza LINISTII, ci si a comportamentului!
20%Liniste
65% Comportament
10% Nervi
5% Stres

Incearca sa ii ignori si pur si simplu sa te gandesti ca nu obtii nimic prin cearta si bataie. Oricand tu poti sa ii ignori, iti trebuie doar control. Asigura`te ca esti calm! Inspira, expira, ignora, ignora, calmeaza, calmeaza, gandeste, gandeste, inca o data IGNORA, IGNORA!

| OanaG a răspuns:

Asa sunt si eu, mai sunt astfel de specimene prin piata care-mi zic sa tot cumpar mere, sa iau flori... lool. Daca vad ca nu se linistesc si vad ca nu ii bag in seama si ei tot imi zic"Poftiti la mere domnisoararolling on the floor", eu ii injurlaughing, nu ca n`as avea chef sa ma iau la bataie, dar tin la onoarea mea de fata love struck

| juniper a răspuns:

Incearca sa meditezi, inspiri adanc si eliberezi gandurile rele pe care le ai, te relaxezi si uiti de griji.

| Zâmbărici a răspuns:

Stiu cum e astazi m-a injurat o babushca si am inceput sa o fac troaca de porcilaughing. Nu stiu poate asa e temperamentul nostru.Trebuie sa ne autocontrolamhee hee
happy

| D A R i U t S s A a răspuns:

Eu zic sa te relaxezi un pic
Intr-o zi in care ai timp liber foloseste-o numai pentru tine
Fa o baie relaxanta
Fa lucrurile care iti plac tie cel mai mult
Ti-as recomanda si o mica excursie la munte pentru a lua ceva aer proaspat ti-ar prinde bine.
Cam atat.:*
Ai grija de tine.happy

| liongirl a răspuns:

Buna!`Si eu am postat o intrebare de acest gen, pentru ca sunt foarte impulsiva, fiind nascuta in zodia leului.
E greu sa te controlezi si sa-ti spui lasa-i ma in pace ca e vai de steaua lor, dar na... daca asa te-ai nascut nu poti sa devi calm peste noapte, adica rezisti, rezisti pana la un moment dat cand izbucnesti si-i bati pe toti de la A la Z.
Incearca sa eviti astfel de oameni si sa nu-i bagi in seama sau sa le spui:vezi ca uite, omul ala de acolo a spus ca vrea tigari si nu gaseste vanzator.Trebuia sa-i spui asta si tu plecai linistit. Mie asa imi spune mama care are nervii de otelchatterbox
Linisteste-te si lasa-i pe prosti in lumea lor!`Pur si simplu evita-i si nu te pune la mintea lor!`winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inspira, expira, inspira expira. Spune-i calm ca nu ai nevoie si vezi-ti de treaba ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing si eu sunt la fel laughingdaca mai ai si putin tupeu laughingsa vezi ce iese atunci laughing