| Mihaela23_2814 a întrebat:

Stiu ca nu este la categoria potrivita, dar aceasta este foarte accesata:
Cum as puteam lua 9 in teza de pe semestrul 1 din clasa a 7-a, daca nu iau minim 8.5, ai mei vor sa ma duc la meditatii, plus de asta ca au gasoit un prof foarte naspa, adica l-am vazut si am auzit si de la alti copii ca da o groaza de lucru si face meditatia cu mine si inca 7 copii. Plus ca sunt o eleva buna la mate, adica proful meu asa zice, cand au fost ai mei la scoala asa a zis, si este si foarte exigent(al meu), dar in fine, aveti vreo sugestie?

Răspuns Câştigător
| heartslow a răspuns:

Poi, in primul semestru din cls a 7a trebuie sa inveti paralelogramul,dreptunghiul,rombul in in sfarsit patratul(la geometrie);
la algebra :ecuati, inecuati, probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul ecuatiilor, exerciti cu radical ( mie imi place sa le zic in loc de radical boinx laughing )si exerciti cu radical.tongue
Asta e tot la mate pe primul semestru, dar oricum gandeste-te ca nu va fi asa de greu sa iei un 9 la mate (mai ales ca e primul semestru ca in al doilea e mai greu ).Eu am luat 10 in teza, in sem.2 cand e mai greu, si nu-ti fa probleme (ca la mate ai probleme facute, si nu trebuie sa iti faci si u altele laughing ). Oricum, sper ca ti-am fost de folos cu tematica asta. Succes! funda?happy

0 răspunsuri: