| Șttefania a întrebat:

Sunt bune extensiile clip on de la Extensi-Perfecte.ro?

Strica parul? Eu stiu ca cele gheratina iti strica parul si cele clip-on iti strica parul?

Si merita atatia bani?

Funda si restul Vot

Răspuns Câştigător
| BeHappyForMe a răspuns:

Eu am extensii din par natual care se onduleaza, parul meu natural fiind putin ondulat.Pana acum sunt multumita de cum se comporta.Nu arata urat, au exact nuanta parului meu; insa sunt destul de incomode, cel putin la inceput ma gandeam in fiecare zi, timp de vreo saptamana, sa le dau jos.Acum ma gandesc cam de 2 ori pe saptamana la asta [laughing] Eu mi le-am pus intr-o doara, insa daca ti le doresti cu adeverat probabil ca le vei suporta mai usor.

Ah.si lungimea o poti modifica, poti tunde extensiile cat vrei si cum vrei, le poti vopsi, coafa cum doresti etc.

Nu-ti recomand sa te speli pe cap sau sa te coafezi singura, ci intotdeauna la salon.Eu m-am spalat singura de vreo 2 ori si se incurcase ca naiba la radacina (trecusera vreo 3 saptamani de cand le aveam),

Nu stiu cum va arata parul meu dupa ce renunt la extensii, sper sa fie ok; teoretic nu ar avea de ce sa fie deteriorat, in cel mai rau caz slabit, unde sunt facute lipiturile
.
Cate extensii contine un set? Ale mele erau 25 la set, eu am montate 100. Daca si cele clip on sunt 25 nu ti va ajunge un singur set.

1 răspuns:
| BeHappyForMe a răspuns:

Uite un mass care l-am primit eu poate te ajuta # Vand extensii clips`on, păr natural 100 %, 10 cm lătime si 50 lungime - 25 lei, 20 cm latime - 50 lungime - 50 lei,
3 cm latime si 50 cm lungime - 4 lei., Blond, Saten ( mai multe noante ) Negru, Albastru, roz, mov. sau Gene false... pentru mai multe detalii : nascuta_invizibil007