Eu am extensii din par natual care se onduleaza, parul meu natural fiind putin ondulat.Pana acum sunt multumita de cum se comporta.Nu arata urat, au exact nuanta parului meu; insa sunt destul de incomode, cel putin la inceput ma gandeam in fiecare zi, timp de vreo saptamana, sa le dau jos.Acum ma gandesc cam de 2 ori pe saptamana la asta [laughing] Eu mi le-am pus intr-o doara, insa daca ti le doresti cu adeverat probabil ca le vei suporta mai usor.
Ah.si lungimea o poti modifica, poti tunde extensiile cat vrei si cum vrei, le poti vopsi, coafa cum doresti etc.
Nu-ti recomand sa te speli pe cap sau sa te coafezi singura, ci intotdeauna la salon.Eu m-am spalat singura de vreo 2 ori si se incurcase ca naiba la radacina (trecusera vreo 3 saptamani de cand le aveam),
Nu stiu cum va arata parul meu dupa ce renunt la extensii, sper sa fie ok; teoretic nu ar avea de ce sa fie deteriorat, in cel mai rau caz slabit, unde sunt facute lipiturile
.
Cate extensii contine un set? Ale mele erau 25 la set, eu am montate 100. Daca si cele clip on sunt 25 nu ti va ajunge un singur set.
Uite un mass care l-am primit eu poate te ajuta # Vand extensii clips`on, păr natural 100 %, 10 cm lătime si 50 lungime - 25 lei, 20 cm latime - 50 lungime - 50 lei,
3 cm latime si 50 cm lungime - 4 lei., Blond, Saten ( mai multe noante ) Negru, Albastru, roz, mov. sau Gene false... pentru mai multe detalii : nascuta_invizibil007
memeromania77 întreabă: