| manumescbosssdeboss a întrebat:

Sunt clasa a 9-a si nu imi prea place la liceu. Spun asta pentru ca colegii mi se par naspa rau de tot.Eu comunic cu ei dar nu ma simt in largul meu.In generala eram cea mai populara din scoala,cea mai bagata in seama, respectata etc...dar cand am ajuns aici am vazut ca nu mai este deloc asa.Nu-mi place nimic.Nici nu ma pot concentra la scoala.Am stat o luna la camin si nu am rezistat si am venit inapoi acasa.De acolo am ramas cu o mica depresie.Simt ca nu mai pot.Cand stiu ca maine trebuie sa ma duc iar la scoala mi se duce tot cheful de viata.La scoala simt ca nu fac fata cu toate ca am intrat cu nota mare(9, 30).Stiu doar romana si mate, la restul sunt varza.Am tinut-o in 5 pe linie.Totul merge prost! Dati-mi un sfat cu ceva.Macar ceva care m-ar face sa ma simt mai bine.(Am vorbit si cu parintii mei despre asta).

Răspuns Câştigător
| missfatadelatara a răspuns:

Te consolează să-ți spun ca am început liceul cu un 2 la fizică (ca doar eram. oceanic și trebuia sa avem temele făcute) și am luat bacul cu 9, 25?

2 răspunsuri:
| WMoJoS2016 a răspuns:

Schimba liceul, poti sa te duci la altul fie la fel de bun sau mai prost, undeva sa nu fie materiile asa stresante si unde te poti axa mai mult pe materiile astea pe care le stapanesti mai bine.

| ajutor517 a răspuns:

De ce iti pasa daca esti cea mai populara fata sau nu? Daca cineva te place pentru cine esti bine, daca nu iarasi bine. Nu trebuie sa cauti fericirea in ceilalti, ci in tine. Sfatul meu este sa fii puternica si sa inveti. Asa e liceul si o sa te obisnuiesti. Eu i-am supravietuit.