| GirlyBrunette a întrebat:

Sunt cu un baiat de 4 luni si el nici acum nu are incredere in mine. e foarte gelos si nu stiu ce sa ii mai zic ce sa ii mai fac ca sa ma creada. Daca nu ies o zi cu el imi face morala dar mai am si alceva in afara sa stau toata ziua cu el da nu ma intelege.Prietenele imi zic sa il las da nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Alexandra_9002 a răspuns:

Pai daca nu are incredere in tine nu te iubeste cu adevarat [ zic eu ]! eu am compus un cantec,, iubirea adevarata " si e despre incredere sinceritate si cca iubirea nu se cumpara! kiss :X

4 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Daca nu ti la el desparte-te de el. poate asa iti va da seama ca ar trebui sa te pretuiasca... daca nu vrei sa te desparti de el, vorbeste cu el deschis si explica-i cum sta treaba...tonguesucces!
funda:d?

| iuliii_8417 a răspuns:

Pai thinking eu am fost cu un baiat.si nu vroia sa ne intalnim decat o data pe saptamana. cEL Mult. Acum eu zic sa incerci sa vorbesti cu el deschis sa ii spui. ca tu il iubesti (daca e cazul ) si sa incerci sa. i explici ca tu mai ai si alte treburi... Daca nu intelege intreaba. l daca vrea sa va despartiti. spune. i ca nu prea poti sa mai continui asa. si. daca nu are incredere in tine Nu puteti continua. Baftaa :*

| GirlyBrunette explică:

Si daca ma despart de el cum sa o fac... e o fire mai agresiva si nu stiu cum sa ii zic oricum m-am cam plictisit sa sufar degeaba

| deeew a răspuns:

Da deci aproape la fel sunt si eu ca tine. si eu sunt impreuna cu un baiat de 4 luni si daca nu ne intalnim o data spune ca nu mai vreau s afiu cu el incep certurile ...Si mie imi spun prietenele sa-l las toata lumea imi spune. dar tu nu trebuie sa asculti ce zic prietenele tu trebuie s afaci ce simti tu ca este mai bine