Pai daca nu are incredere in tine nu te iubeste cu adevarat [ zic eu ]! eu am compus un cantec,, iubirea adevarata " si e despre incredere sinceritate si cca iubirea nu se cumpara! :X
Daca nu ti la el desparte-te de el. poate asa iti va da seama ca ar trebui sa te pretuiasca... daca nu vrei sa te desparti de el, vorbeste cu el deschis si explica-i cum sta treaba...succes!
funda:d?
Pai eu am fost cu un baiat.si nu vroia sa ne intalnim decat o data pe saptamana. cEL Mult. Acum eu zic sa incerci sa vorbesti cu el deschis sa ii spui. ca tu il iubesti (daca e cazul ) si sa incerci sa. i explici ca tu mai ai si alte treburi... Daca nu intelege intreaba. l daca vrea sa va despartiti. spune. i ca nu prea poti sa mai continui asa. si. daca nu are incredere in tine Nu puteti continua. Baftaa :*
Si daca ma despart de el cum sa o fac... e o fire mai agresiva si nu stiu cum sa ii zic oricum m-am cam plictisit sa sufar degeaba
Da deci aproape la fel sunt si eu ca tine. si eu sunt impreuna cu un baiat de 4 luni si daca nu ne intalnim o data spune ca nu mai vreau s afiu cu el incep certurile ...Si mie imi spun prietenele sa-l las toata lumea imi spune. dar tu nu trebuie sa asculti ce zic prietenele tu trebuie s afaci ce simti tu ca este mai bine