| andreeabia123 a întrebat:

Sunt destul de supărată. Am 14 ani si mi se întâmplă lucruri groaznice. Când vin acasă de la scoala parintii ma întreabă dacă sunt bine, dar nu știu dacă sa le zic ca sunt sau sa ma descarc.
Azi când mergeam cu sora mea mai mica în drum spre casa chiar și ea m-a întrebat dacă am pățit ceva.
Oare se vor rezolva toate aceste lucruri? Pe măsură ce trece timpul se aduna din ce în ce mai multe...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Parintii iti vor fi prietenii tai cei de baza, restul sunt acum si cand iti este ziua mai frumoasa te tradeaza. Asa ca daca te macina ceva pe suflet sau sa impartasesti pareri, parintilor te adresezi, caci de la ei primesti cele mai intelepte invaturi si te vor ghida in viata. Ar trebui sa ai incredere mai multa in ei, decat in persoanele din exterior, din afara familiei.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fii sincera cu parintii tai ca asa este nromal, sa poti sa le spui TOT ce ai pe suflet, ca sa primesti ajutor de la ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Având in vedere ca te întreabă, înseamnă ca le pasa de tine. Eu zic sa discuți cu ei. O sa te simți mai bine ca te-ai deschis și ai vorbit despre problemele tale. Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vezi partea bună a paharului: ai doar 14 ani.
Nu ai facturi de plătit, copiii, obligații, rate la bancă.

| MarianMarian04 a răspuns:

E o perioada foarte normala la varsta ta si trebuie sa te descarci cu cineva, fie parintii tai sau chiar si cu o prietena. intelegi? nu tine in tine ca nu faci bine. Vor trece si crede-ma ca vor veni vremuri frumoase. ai rabdare si eu zic sa fii puternica si treci peste perioadele astea proaste, iesi si distreaza-te cu cine vrei tu, chiar si singura! si cel mai important gaseste-ti ceva cu care sa-ti ocupi timpul

| w0dH a răspuns:

Singurele persoane carora le pasa de tine sunt familia, niciodata nu o sa-i pese unui necunoscut cum le pasa lor, desigur cu mici exceptii