| cristiyana a întrebat:

Sunt disperata.ieri am hotarat cu prietenul meu sa ne vedem azi la ora 11 pentru ca el la ora 2 pleak la tara. zis si facut.astazi de dimineata nu-i dadui nici un semn, voiam sa vad daca ma suna el sau da bep, ca sa ne intalnim. ei bine nu dadu nici macar un bep, iar eu la 11:30 ii dadui mesaj.suna km asa "nu-ti dadui nici un semn ca sa vad pana unde poti ajunge, dar vad ca tie nu-ti pasa nici de mine, nici de noi.de acum inainte n-o sa ma mai implic" si nu avu bunul simt sa dea macar un bep, sau nu msj.acum intrai pe mess si rugai o prietena de-a noastra sa-l sune. ea il suna iar el ii zise "acum am ajuns, te sun in 10 min". dc e asa? nu suport fazele astea.pe bune crying si ma simt ca o ratata. o idioata si o cretina crying "sfaturi ceva?

4 răspunsuri:
| CrazyFrog a răspuns:

Andreea are dreptate nu ar trebui sa ii mai raspunzi sau macar sa iti pese, daca va vrea ceva te va cauta... daca nu... ei bine inseamna ca sa folosit de tine doar straight face

| 9089 a răspuns:

Fai si u la fel daca te suna si iti da sms

| selena19 a răspuns:

Sti ce cred eu poate a avut treaba de nu tia raspuns sau nu ti-a dat bip nu-ti fa griji daca te iubeste cu adevarat te va sun sau iti va da un semn

| Andreea_5420 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa nu-i mai raspunzi la telefon sau la sms si sa-l ingnori, sa nu mai ai nici o releati cu el.Si eu sunt fata si nu as suporta ca un baiat sa-mi faca asa ceva...Succes