| HelloKitty_9514 a întrebat:

Sunt frumoasa (asa zice lumea) nu sunt grasa, sunt satena, ochi caprui, inaltime potrivita.sunt adepta a stilului emo (doar aspect), am 15 ani si La fiecare pas, in jurul meu vad adolescenti de varsta mea, cupluri, care se saruta se iau in brate, se iubesc, si eu tai frunze la caini.pnm.nu's urata. dc numai uratele au parte de iubiti, sunt iubite, si eu nusad. vreau sa am si eu un prieten. o poveste de dragostelaughing. sa ma plimb cu el prin parcuri, sa ne sarutam.ATAT! pe mess iubiti tot am avut cu gramadalaughingDar vreau in realitate.nu am avut niciodata bafta la baieti frumosi!laughingnumai la d'aia urati! x_Xce sa fac? so... vreau sa-mi fac un pr si nu gasesc. vreau sa-mi fac un pr si nu gasesc.toti baietii sa apeleze la minelaughing!(app. locuiesc in caransebes (caras-severin)

4 răspunsuri:
| Mo a răspuns:

Pai vezi si u poate il gasesti pe fernando... e o dulceatSa de baiatlaughing)

| Pisicuța a răspuns:

Pai incearca sa te dai si tu pe langa baieti[care-ti plac] si poate prinzi pe cineva. Zici ca ai avut/ai pe mess iubiti, incearca sa faci sa te intalnesti cu un baiat care il ai iubit pe mess, poate merge.Succes!

| HelloKitty_9514 explică:

laughing)) mersi ba! da fernando are logodnica...deci...sa fiu amanta lui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ia-l pe fernando ca-i aproape de tine. O sa va potriviti.