| bluesky a întrebat:

Sunt in clasa a-9-a si de cand am venit la liceu(eram la alta scoala) aud tot felul de barfe la adresa mea, vad cum multi ma privesc asa...cu ciuda, cu rautate, nici nu stiu! Eu am incercat sa nu le dau atentie, ca stiu ca e cel mai bine dar deja incepe sa ma afecteze situatia asta! Din propriea voastra experienta(daca ati avut) si nu numai, ce sfaturi in dati? Ce sa fac, cum sa ma comport?
Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Alecsandraa a răspuns:

Asa e mereu cand esti noua... Toti sunt barfitori si ciudosi, poate totusi fiindca esti mai 'perfecta' ca ei. [N`am gasit termenul potrivit] Faza e ca totusi trebuie sa te obisnuiesti cu chestia asta, va dura pana te vei acomoda. Tu fa`ti prieteni acolo, si vei vedea ca iti va fi mai usor. Eu te inteleg perfect, si eu m`am mutat intr-un alt cartier acum catva timp, si toate fete ma invidiau[motivul nu-l stiustraight face] si ma barfeau oh go on. Fii tare si nu baga la suflet :*

6 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Adevărat. Însă este greu să nu le bagi în seamă, că deşi nu areţi că-ţi pasă, în adâncul sufletului te doare, uneori "ţi-se rupe inima" când auzi asemenea născociri care nu au legătură cu tine.Deci,e dificil să le ignori.Lumea vorbeşte mult şi am să dau un exemplu:

Cineva spune "M-am despărţit de iubitul meu fiindcă a fost mai bine aşa" şi lumea modifică şi se ajunge "M-am despărţit de iubitul meu pentru că m-a bătut" sau chiar mai rău.

Ei bine, nu mi-se pare corect să fie aşa.Deci,este mai bine să ignori dar şi mai greu, întradevăr.Viaţa e roz, sau cel puţin, aşa pare.Nu poţi bârfi despre ceva ce nu ştii, dar de fapt, oamenii de pe Terra pot.Se pare că asta e lumea şi trebuie să ne acomodăm ei.

| bluesky explică:

Nu sunt nici grasa nici urata, sunt o fata normala: 1. 70 m, 60 kg satena, nu am nci un cos si nici semne...ma consider o fata normala, faza e ca multi zic ca is foarte frumoasa( chiar nu vreau sa ma laud ca nu imi place dar incerc sa va explic ca sa stiti sa ma ajutati) si poate asta e problema, ca al fete le e ciuda ca nu sunt ca mine si la baieti ca nu pot fi cu mine? Ce credeti?

| Aly07 a răspuns:

Esti sigura ca nu ii bate soarele in ochi si de aia se uita asa la tine laughing.
Glm, nu stiu ai facut ceva anume? Poate ai spus ceva nepotrivit unei persoane nepotrivite. E de ajuns doar o persoana cu influenta ff mare in liceu sa te dispretuieasca si... uite ce s-a intamplat. Daca consideri ca nu ai facut nimic pentru a merita asta incearca sa ignori tot ce se intampla in jurul tau si sa-ti faci un grup al tau cu persoane de incredere, probabil tu te simti prost pentru ca esti singura. Daca nu poti sa-ti faci un grup intra intr-unul pe placul tau, te vei simti protejatawinking.
Sper ca te-am ajutat.
Succes!

| Paris a răspuns:

Pai stai putin, e ceva in neregula cu tine? Esti obeza, urata, ai semne pe fata sau eu mai stiu ce? Iarta-ma ca sunt directa dar incerc sa inteleg mentalitatea idiotilor. Daca nu stii care e motivul, de ce nu te duci tare la cineva care simti ca te barfeste si il/o intrebi?

| M.madallina a răspuns:

Daca treci pe langa cineva care te barfeste sa le zici asa:aaa... buna! nu stiam de ce sughit atata in ultimul timp. ce ar fi daca ati schimba subiectul?

Răspuns utilizator avertizat