Mno asta e buna...cum vrei noi sa te ajutam sa fi mai jmecher? asa ceva se invata de obicei si sa-ti spun ca nu castigi nimic ca esti mai jmeker.
Toti care cred ca sunt/se dau smecheri nu sunt decat o adunatura de prosti care striga dupa atentie, obsedati ca sa fie ei in centrul atentiei! Asa ca mai bine nu ti; ai dori asta. poate ca a fi smecher nu te defineste...de ce sa fi ca ei cand poti sa fi diferit?
Incearca sa fi TU insuti, si cred ca nu esti smecher, pentru ca daca erai nu mai postai intrebarea aia...si probabil mai multe persoane apreciaza asta la tine, decat sa fi ca restul "smecherilor" din scoala!
Mai bine nu...fi tu insuti
nu trebuie sa fi ca toti jmecherii din scoala
n'am nimic cu ei, dar marea majoritate se dau jmecheri.defapt nu's asa
mai bine iti vezi de treaba ta
Stiu cum este iti dau doar cateva sfaturi
1 imprieteneste -te cu cati mai multi copii
2 daca iti place o fata incearca fa ti-o faci iubita
3 sper ca nu porti uniforma la scoala!
4 cei mai jmecheri incearca sa-i iei la misto. nu pot sa te ia la bataie. incearca sa te imprietenesti\sa intrii in grupul lor daca nu ii poti avea prieteni ii poti avea ca "dusmani"
5 nu fii fricos si nici prea tocilar
ok sper ca te-am ajutat
pa
H-ai sa o luam asa daca vei fi smecher profesorii te vor lua ca un copil rau si o sa-ti de-a numai 5 si 6 si cand o sa iei un 10 o sa creada ca ai copiat. Daca ramai cum esti va fi mai bine. Asa zic eu si daca vi se pare stupid,... ei bine asta e!
anonim_4396 întreabă: