| Dizzydizz a întrebat:

Sunt singura acasa si mie cam frica.Am auzit in ultimu timp povesti horror si acum orice scomot ma socheaza si ma sperie.Nu mai pot.In majoritatea noptilor sunt singura acasaa. ce pot face sa nu ma mai sperii?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa nu iti fie frica, nu are de ce si eu am stat singura mult timp dar intotdeauna am gandit pozitiv, ca sunt la mine acasa si nu are ce sa mi se intample. Daca stai la bloc, lasa lumina aprinsa pe hol, daca stai la casa aprinde lumina afara.Nu urmari la tv decat filme muzicale, comedii, de dragoste, actiune. Te vei obisnui si mai tarziu te vei distra cand iti vei aminti de asta.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Aerosmith a răspuns:

->Pai...deschide televizorul si uita-te la desene animate
->Invita o prietena la tine
->Incearca sa faci ceva sa treaca timpul mai repede
->Daca iti e chiar frica, ia cutitul langa tine.

Oricum... filmele horror tot filme raman.

| JustMe a răspuns:

Cunosc senzatia... E super nasoala. Eu de obicei aprind toate luminile din casa, ca oriunde merg sa fie lumina, dau drumul la televizor si ma uit la desenelaughing Si intretimp stau si pe mess sau vb la tel, ca asa nu ma mai gandesc. Si incerc sa ma gandesc ca is numa niste filme, nu exista asa ceva!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Si eu ma simt asa. M'am uitat la Supernatural aseara si mi'e frica si de umbra mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castile în urechi muzica ritmata sau deschide televizorul da-l tare muzica la fel, cântă, dansează singura etc

| fsdfsd a răspuns:

Vin eu la tine si stam impreuna;
dar daca ai peste 16 ani

| madalykuka a răspuns:

Kulkate,,, cuu o luminita aprinsawinking
asa o sa treaca ziua mai repede sau sunai pe ai tai si spuneele sa inchida ei umina cand vinwinkingdaca nu,,, las oh go on
aprinde o lampa si dao mai incetwinking

| byancacool a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama.Si eu cand am fost prima oara singura m-am speriat, dar ce vezi in filmele horror nu este adevarat. Daca vrei cand esti singura chiamati prietenele sau uite-te la un film care iti place foarte mult.Mult succes.

| me_3408 a răspuns:

Stiu cum e, eu dau drumul la televizor si la calculator big grin sau vb cu o prietene :p. O sa iti treaca

| TropicalSun a răspuns:

Am avut si eu aceasta senzatie...pe la 13 ani, acum am 14 jumatate.Nu te descuraja! Lupta cu propria-ti frica! Daca ai un animalut, stai cu el, daca nu, stai mereu cu radioul sau cu TV-ul deschis...crede-ma,vor da rezultate!