Buna! Ce-ar fi sa faci lucruri pe care tu nu crezi ca ai putea sa faci? Fa orice lucru traznit iti trece prin cap,de exemplu du-te la o persoana pe care nu o cunosti si uita-te insistent la aceea persona, in felul asta vei capata incredere in sine, ceea ce este cel mai important.
Ideea e ca nu un leac exact sa iti tratezi timiditatea, gandeste-te ca cu rusinea nu ajungi nicaieri, incearca sa fi putin mai indraznet.Stiu cum e sa fi o persoana timida, pentru ca si eu sunt si urasc asta si nu e greu de pe o zi pe alta sa ajungi indraznet, dezinvolt! Bafta!
Scuza-ma dar nu ma pot abtine, sa te uiti insistent la o persoana, nu iti da incredere in tine, poate sa iti cauzeze probleme sau sa fi prins de dement, iar apoi, daca esti o persoana timida cum sti ca nu e greu sa ajungi o persoana indrazneata. Adica eu pot sa zic, tu nu. si inca odata Nu m-am putut abtine sa nu iti zic
Fiecare cu parerea lui.Eu ti-am spus sunt o persoana timida putin, inainte eram mai rau insa repet de cand am facut lucruri ce nu crrdeam ca sunt in stare, sunt altfel.
Si pana la urma de ce vrei sa te schimbi? timiditatea are farmecul ei
Pentru ca, da timiditatea are farmecul ei, dar in lumea in care traim timiatetea, deseori este confundata cu ...Slabiciunea si Imposibilitatea de a face fata la anumite nivele, deci...
Deci treci peste
Deci tu nu esti timida daca treci peste :*
Sincer ca sa iti raspund ar trebui sa stiu ce caracter si valori ai, dar pot sa iti spun cu certitdine ca orice persoana a stat cu mine mai mult de 1 saptamana, si a stat prin preajma mea, a lasat timiditatea in urma si a prins tupeu si tandrete in acelasi timp, deci daca imi dai cateva informatii despre caracterul tau, sigur te pot ajuta
Domexd209 întreabă: