|

Suntem damnați să ajungem ca părinții noștri? Să le moștenim defectele? Am auzit multe persoane spunând că au ajuns ceea ce criticau la părinții lor și oricât au încercat să se schimbe nu au putut...

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu suntem intr-atat de condamnati sa le luam pe urme orice ar fi, dar este adevarat ca putem mosteni o tendinta spre comportamentul si atitudinea lor.
Este foarte important, legat de acest subiect, sa constientizeze fiecare ca exista posibilitatea sa ne sustragem de sub vraja lor nefasta si sa devenim mai buni decat ei.Dar, exista si acea mica posibilitate sa le calcam pe urme.Totul depinde de cat de determinat esti sa evoluezi, sa te afirmi si sa iti demonstrezi tie si restului lumii ca esti demn sa ai o familie si sa nu repeti greselile parintilor tai(care, adeseori, sunt capitale)

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mostenesti de la parinti doar defectele genetice, nu obiceiurile proaste.
Asta tine de tine daca vrei sa fii dezordonata sau murdara, ori puturoasa, ori agera. Acestea sunt calitati pe care ti le cultivi singura si pe care ti le intretii singura.
Copii in general COPIE anumite gesturi sau obiceiuri proaste de la parinti, dar nu toti, doar cei care nu sunt prea inteligenti.
Mult mai frecvent, in zilele noastre, sunt parintii acre trag si muncesc pana la pensie si odorul, de 20 de ani, sta la poarta, sparge seminte, bea tuica si injura pe toata lumea care trece, findca nu are ce face. Evident, se intertine din banii aartilor de parinti sau ce fura de pe la bunici.
de astia, este plina Romania, eu una sunt scarbita de cati vad frecand colturile caselor si blocurilor, fara munca, dar imbarcti foarte bine si cu masini bune De unde au bani?
De la mamica si tataicu, acre munesc pe rupte, ca sa le ofere de toate la putoarea de fecior, sa stea la colt de strada fara munca, ca sa socializeze cu altii ca el.
Deci, de ce "apucaturi" si mosteniri vorbesti tu?

| a răspuns:

Nu au putut sa se schimbe pentru ca sunt la fel de ratati (daca nu chiar mai mari) ca parintii lor. Nu, nu e adevarat asa ceva. Depinde de noi cum ajungem. De alegerile noastre.