| Claudia_3811 a întrebat:

Sunteti baiat!: si sunteti la intalnire cu o fata care arata foarte bine (la corp si infatisare), este inteligenta si invata bine dar care este cam timida! Iar dupa ce v-ati sarutat prima data ea se inroseste toata! Cum reactionezi fiind baiat? Va deranjeaza acest lucru(va radeti de ea) sau va simtiti bine ca la aceea fata ii place de tine si de aceea s-a inrosit?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Ai formulat bine pana la aia cu ¨vá radeti de ea¨ Stii ca e imposibil sa ¨má rad¨, nu?
Nu, nu rad de ea, din contrá, as fi fericit d. p. d. v al timiditati ei. Daca roseste, e un semn ca nu a avut o herghelie de baieti.As aprecia-o mai mult decat daca s-ar fi strambat ca nu i-a placut...

5 răspunsuri:
| User a răspuns:

Daca as rade as fi cel mai mare porc.

| Alex_7297 a răspuns:

Aş râde...De cât de bou aş fii fost dacă aş fii râs...

| andriana_;) a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa-i placa pentru ca te-ai innrosit doar din faptul ca-ti place de el si e un lucru normal, dar dac nu te-ai innrosi pai putea sa creada ca esti ca celelalte care se saruta cu cine n-ar fi...

| vaiviable a răspuns:

Nu cred ca ar fi un motiv sa,, ma rad de ea''laughing. De vreme ce s-a inrosit e clar ca fata ma place si nu vad de ce m-ar deranja. Un lucru de genul nu ar deranja decat un obsedat sexual pentru ca e clar ca fata nu vrea nimic de genul prea curand[ceea ce, din punctul meu de vedere e ok ^_^].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As continua, mai senzual, mai sfasietor, mai adanc, mai provocator pana cand s'ar obisnui cu ideea si nu as mai scapa de ea!