| IcsD a întrebat:

Suportati ca un baiat sa va compare cu prietena lui? Sau iubitul vostru sa va compare cu fosta? Da/nu >- De ce? Fundaa cell mai bun!

8 răspunsuri:
| Zapacitaaaa a răspuns:

In mod clar rapunsul este NU. Si nici tu nu trebuie sa accepti acest lucru, niciodata sa nu accepti sa se faca comparatii intre tine si,, fosta", pentru a asta ar putea insemna ca inca se gandeste la ea si ar vrea ca si tu sa fii la fel ca,, fosta". Sper ca ti.am fost de folos :*

| bby a răspuns:

Depinde de ce comparatie face tongue Daca imi zice ca sunt mai frumoasa ca fosta pr normal ca imi place love struck Daca imi zice ce fosta pr nu facea asa cand ne certam nu suport straight face

| buzeduulci a răspuns:

Da. Daca mi-ar zice ca arat mai bine, ca sunt mai intelegatoare, ca ii acord mai multa atentie tonguetongue
chestii de astea. laughing

| bunnylover537 a răspuns:

Desigur,daca acea comparatie e in avantajul meu.

| Mentaaaaa a răspuns:

Buna! Daca un baiat oarecare ma compara cu prietena sa pentru mine este un compliment, pentru ca sunt constienta ca el are o prietena pe care o apreciaza si pe care o admira, comparandu-ma cu ea imi arata ca ma apreciaza. Asta poate fi intr-un context, daca spune de rau o iau ca pe o jignire si nu va iesi prea bine laughing. Prietenul cu fosta? Iarasi depinde de context... in unele cazuri da in unele cazuri nu. Un exemplu pentru da : " Si fosta zambea la gluma asta ". Un exemplu pentru nu : " Tipi ca si fosta " Totul depinde de context happy

| AnnyMaryLupy a răspuns:

Buna,Ioanahappyhappy! Nu n-as suporta pentru ca mai ales daca ar fi iubitul meu pentru ca n-ar dii normal adica cum ma compari tu pe mine iubitul meu cu fosta lui iubita? Inseamna ca nu m-ar place,Doar si-ar bate joc(De aceea e foarte buna intrebarea ta, Ioana sa avem noi fetele grija cu cine ne punem!) Si daca chiar un baiat mi-ar zice n-as suporta si cu siguranta m-as despartii de el sa se duca la fosta! Sper ca ti-am fost de folos, Ioana! Numai Bine!wavekiss

| Betty_3410 a răspuns:

Deci crede-ma ioana nici eu nu suport asa ceva sa te compare cu prietena lui? nuuuu in niciun caz, ii chiar enervant si eu am patit asa ceva si sti ce am facut? l-am lasat in pace sa tot ma compare si pan la urma s-a despartit de ea si a venit din nou la mine deci ioana da-i indiferenta si ai sa vz ca daca chiar tine la tine se va intoarce te pooop :*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca un baiat te compara cu fosta prietena inseamna ca inca o iubeste si n-o va uita prea usor.Eu n-as suporta sa mi se intample asta, si m-as desparti de el imediat pentru ca n-ar merita efortul, eu sa-l iubesc iar el sa-mi repete in fiecare zi cat de draguta si cat de desteapta era fosta.As crede ca ar avea ceva probleme...