Întrebare recomandată | superpissy40 a întrebat:

Toamna aceasta voi trece in clasa a IX-a si voi face primii 3 ani dupa amiaza, iar clasa a XII-a dimineata.Nu stiu cum sa imi organizez timpul, tinand cont ca in clasele I-VIII am facut mereu dimineata si cred ca imi va fi greu acum.Eu mai fac si sport la o sala de la ora 20 pana pe la ora 21:10 cam asa si nu vreau sa abandonez sportul.La liceu cred ca voi invata de la 12 sau de la 13 pana la 18 sau 19 si nu stiu cum sa fac.Cum imi pot organiza timpul?

Răspuns Câştigător
| Fancyuiop a răspuns:

Pai...nu renunţa la sport, faţi un program mai avantajos... daca intri la ore de la 12 -13 ....scapi de la scoala pe la 18-18:30 cel tarziu...te recreezi... dupa te duci la sport...si dimineata pana la 12-13 cand intri la ore îţi faci temele...e greu la inceput dar o sa te obisnuiesti..nu -ti fa griji..Nevoia te învaţă! :-D sper ca te-am ajutat intr-un fel!

5 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Te trezesti la ora 8:00. Te speli, mananci, verifi mailul etc. De la ora 8:30 iti faci temele, iti inveti pana la la 10:30-11:00. Te pregatesti sa pleci la scoala. Dupa scoala ajungi acasa, mananci, te relaxezi. Pleci la sala. Cand ajungi de la sala, mananci sau vezi tu, stau pe net. Te uiti peste temele pentru a doua zi. Faci jumatate din ele sau iti inveti pana pe la 10:30-11:00. Te mai relaxezi: muzica, citesti vorbesti cu prietenii. Iar apoi te culci mai devreme pentru a nu fi obosit dimineata.
Sau iti faci tu un program bine stabilit! teme, timp de invatat, distractie (muzica, filme, prieteni etc). Succes.

| Jipa95 a răspuns:

Si eu in liceu am invatat 2 ani dupa amiaza, si este airea rau de tot, parca nu mai ai timp de nimic. De invatat, programul in vei incepe la ora 12:45 si se va termina la 18:45. Eu iti recomand sa-ti faci temele de seara, ca a doua zi sa nu mai ai probleme cu timpul.

| mont a răspuns:

E chiar mai bine sa ai ore dupa masa, scapi de grija trezitului de dimineata, noaptea poti sta mai mult pentru teme/invatat/pe internet sau la cluburi.

| Andreisupercool a răspuns:

Poti sa te dai in clasa 9 si in clasa 12 de dimineata

| Dia6Dia a răspuns:

Pai dupa mine, te trezesti dimineata, iti faci temele si iti inveti, mergi la scoala si apoi mergi la sala, daca gati la ora 19 ai timp sa ajungi acasa. happy