| Andrtei2211 a întrebat:

Toata lumea are dreptul la o a 2 sansa?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde cu ce și cum a greșit și cât de mult regretă greșeala
de exemplu consider că un om care a avut o a 2-a femeie pe lângă tine o perioadă mai îndelungată nu merită o a doua șansă dar hai să zic că după o relație foarte lungă o scăpare odată dintr-un motiv sau altul ar merita iertată dacă respectivul chiar regretă incidentul și tu simți puterea să ierți. Dar doar a 2-a, deja dacă se întâmplă și după, pa.

| Andreeush a răspuns:

Depinde de persoană, ce greșeală a avut.

| Endoryus a răspuns:

Nu. Daca ti-a gresit o data destul de tare, nu merita a 2a sansa.

| Furnicuta000 a răspuns:

La ce te referi? Ca daca vorbesti de ex despre Gheorghe Dinca, ala nu merita nici sa mai vada lumina zilei

| Felissa13Eden a răspuns:

Sincer, eu considera ca absolut oricine merita o a doua sansa. Daca te pui in pielea unui om care a gresit intr-un fel sau altul, ti-ai dori sa mai primesti o sansa, sa simti ca se poate avea incredere in tine.
Daca ne gandim la criminali, sau la nebuni, cred ca sta altfel situatia; ei merita o a doua sansa in sensul de asistenta medicala, sau de puscarie, sa fie supravegheati mereu si, poate, chiar sa isi revina.
Daca vorbim de lucrurile normale, depinde de fiecare cum simte.Inselatul, spre exemplu, e tratat diferit de la persoana la persoana; eu nu as accepta ca partenerul sa ma insele, dar multe persoane, din dragoste, accepta si ofera o a doua sansa. Poti da a doua sansa sa ramaneti prieteni, sau sa pastrati legatura.Fiecare face fix ce simte.
Cred ca e bine sa le oferi sanse oamenilor, pentru ca daca ei gresesc, e pacatul lor, tu esti impacat ca ai fost bun si intelegator si ca ai vrut sa pastrezi lucrurile intr-o stare buna.

| AndaAlexandra a răspuns:

Depinde. Trebuie să stii cine merita o a doua sansa si cine nu.

| irezistibilul a răspuns:

Toata lumea nu stiu, cert este ca in unele cazuri in niciun caz nu merita a doua sansa, insa daca nu a facut o greseala atat de grava nu vad de ce sa nu ii dai a doua sansa.