De ce pur si simplu nu accepti si tu macar de data asta sa iesiti cu rolele? Din moment ce sunt 3 impotriva unuia castiga majoritatea asa ca ori accepti sa iesi cu rolele ori nu iesi deloc. imi pare rau dar cam asa merg lucrurile. Bafta!
Spune-i ca parintii isi serbeaza ziua de cand is ei impreuna sau ceva de genu.sau ca e ziua unei matuse si v-a invitat in seara in care trebuie sa mergi cu ea la un restaurant.si ca parintii tai de abia acum ti-au zis.si gata. ai scapat
Bafta
Ori iesi cu rolele ori nu iesi ori suni pe altcineva ...prieteni sau colegi sau verisori (rude) mergi cu mama ta la shooping! eu in locul tau m-as rasbuna un pic pe alea si le-as zice ca nu ca eu vroiam sa mergem X ( zici si tu undea fain fain sa le faci in ciuda sper sa-ti foloseasca
paa
Eu cred ca tu ar trebui sa vorbesti cu ea despre acest subiect si daca ea iti va fi o prietena adevarata o sa vrea sa stea cu tine fara role. Si apropo poti sa ii zici ca o sa iesi afara si cu rolele cand va fi mai devreme ii zici pur si simplu ca nu te lasa parintii sa iesi la ora 7 jumate cu rolele si atunci vezi ce raspuns o sa iti dea.
VulpeaDinUmbra întreabă: