| Vladi4ok a întrebat:

TPU! am o problema:am degraba 13 ani,tatal meu e betiv,mama e foarte buna si nu poate suporta atita scandal.A dat la divort,si peste citiva ani ne vom muta,eu nu mai pot rabda atita,totdeaunatata vine beat si striga la mama mea, sunt palamar in biserica.Si m-a facut de rusine in fata la toti enoriasii(adica se lauda ca eu sunt fiul lui). Totdeauna cind plec undeva ma ingrijorez de mama, chiar si daca pleaca ea undeva.Il urasc pe tata,vreau sa-l bat cind voi fi mai mare.Ce sa fac,cum sa rabd, poate sa vorbesc cu el.Ajutor. Funda

Răspuns Câştigător
| Madalynutza28 a răspuns:

Imi pare foarte rau de situatia ta! Poate ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el cand nu este beat, desi totusi nu cred ca o sa mearga!Sau poti sa incerci sa nu stai prea mult pe acasa, adica sa te duci pe la prietenii tai sau pur si simplu sa stai!Poti sa o convingi pe mama ta sa va mutati cat mai repede sau altceva de gen!Sau poti sa stai, sa nu il bagi in seama si sa incerci sa fi calm!

Daca te bate sau o bate pe mama ta nu mai sta : SUNA LA 112!

O zi frumoasa,
Madalynutza28

Răspuns utilizator avertizat
| Madalynutza28 a răspuns (pentru Vladi4ok):

A mea? Ori cum multumesc de funda!

O zi frumoasa,
Madalynutza28

5 răspunsuri:
| LittleLady a răspuns:

Am mai citit ceva de genul.Te inteleg este foarte greu si crede-ma ca daca as fi in locul tau si eu as vrea sa-mi bat tatal.Dar stai sa vezi ca daca te faci mare iar el continua tot asa,va sosi clipa in care vei putea sa-l bati; doar ca atunci fie vei avea un sentiment de regret ce te va opri,fie o vei face dar pe urma el nefiind in putere, ti se va face mila si vei regreta, mai mult ca sigur!
Totusi e tatal tau, doar ca al alcoolul i-a luat mintile, poate ca el face toate astea doar pentru ca asa gandeste.Rationamentul lui se rezuma doar la violenta, asta nu inseamna neaparat ca vrea sa faca asta.Acest viciu a pus stapanire pe tatal tau.Este foarte dificil si ti-o spun din suflet.
Cel mai bine ar fi daca el s-ar lasa de baut, ceea ce cred ca e imposibil deci singura varianta ar fi sa va mutati cat mai repede.
Imi pare extrem de rau pentru ine si mama ta!

| Andrei123Andrei a răspuns:

Si eu am probleme de genul asta, dar incerc sa stau cat mai departe de ele.
Este un lucru groaznic sa nu ai o familie unita si armonioasa, dar asta te-ar putea mai puternic in timp sau mai slab. Depinde de tine ce alegi!
Si un alt lucru este ca in fiecare om este ceva bun, trebuie doar gasit!

| Alexandru7883 a răspuns:

Vrei sa il bati pe tatal tau? wow chiar asa de tare iti urasti tatal? Pai explica-i sa inteleaga cat rau va face si tot ce ai pe suflet...