| RelaxNow a întrebat:

TPU, am o problema, iubita mea nu vrea deloc sa auda de poze, nu vrea sa vada sub nicio forma o camera foto, am incercat tot felul de posibilitati sa o conving, dar ea spune ca este urata si ca nu iese bine si ca nu o sa faca niciodata nicio poza, app, avem 7 luni impreuna si nu avem nicio poza, DAU FUNDA

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AndaAlexandra a răspuns:

Multe persoane se simt complexate și consideră că sunt urâte (in fotografii) doar pentru că nu arata perfect, așa cum arată ceilalti. Unii sunt fotogeni, alții nu. E trist când căutăm perfecțiunea și uitam sa ne bucurăm de "defectele" care ne fac să fim unici.
Acorda-i timp. Eventual faceți poze in pozițiile pe care le alege ea și în care se simte ea confortabil. Fă-o sa se simtă frumoasa și fa-o sa înțeleagă că pentru tine este perfecta așa cum este.

3 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Chiar nu vad nici o problema in a refuza pozele. Poate nu-i genul care sa-i placa sa se expuna si nu vad de ce nu i-ai respecta dorinta. Ori, poate nu vrea ca lumea sa stie, ca sunetti impreuna.

| Andreeush a răspuns:

Sunt persoane cărora nu le place să facă poze.
Las-o un timp, nu o stresa să faceți poze. Poate o să își schimbe părerea.

| Ada4566 a răspuns:

Nu o mai bate la cap cu chestia asta. Arata-i că nu trebuie sa faceți numai poze,, artistice". După un timp (depinde de ea) totul o să decurgă normal