Hello![]()
ehh ce ascultzi tu de ei?
eu cred ca is invidiosi![]()
nu-i baga in seama
si 3 ani nu e asa de mult![]()
.
daca va iubiti nu-i nici o problema:*
sunt cupluri cu mai mari diferentze la varsta![]()
deci nu-ti fa probleme:*
Tu nu ai ce sa faci
daca el tine la tine, nu va tine cont de parerea celorlalti
daca este influentabil si nu te iubeste chiar asa mult, probabil relatia voastra nu va mai continua mult timp![]()
Incearca sa te integrezi![]()
adica baga'te si tu in seama
razi cand rad si ei
glumeste, umbla m'ai mult timp cu ei![]()
bafta
Nu conteaza varsta in primul rand.sunt cupluri cu diferente si mai mari.acum depinde si ce varsta aveti voi
in al doilea rand, nu trebuie sa te intereseze parerea celorlalti. vorbeste cu el si afla daca are anumite indoieli si crede acelasi lucru.si in ce sens te vede mica:ca nu poate avea o relatie serioasa?
daca o sa. ti dea un rasp aiurea sau o sa vrea sa va despartiti nu cred ca mai are rost.
importante sunt sentimenelte si nu varsta, asa ca fa. l si pe el sa inteleaga asta
cat despre prietenii lui:lasa. i sa vorbeasca.de unde sti ca nu sunt indvidiosi?
multa bafta si nu lasa asta sa va afeceteze relatie. putina indiferenta nu strica
Si? Conteaza asa mult pentru tine ce zic prietenii lui? Sa zica in continuare, atata timp cat el nu ii asculta si tu te intelegi bine cu el si tii la el... nu vad care ar fi problema.Nu mai asculta la ce zic altii :p
Sunt invidiosi ca are o bucatica asa buna si frageda langa el, nu-i lua in seama, have fun
Nu conteaza varsta, nu conteaza ce zic altii conteaza ce simti uh te simti sau nu prea mica pentru el?
Pe tine nu trebuie sa te intereseze ce zic alti...nu esta nici o problema ca e cu 3ani mai mare ca tine ...asta nu are importanza odata ce te intelegi cu el! ramai cu el si nu asculta ce zic alti!
Nu ar trebui sa asculti ce spune lumea. daca voi va iubiti este cel mai important.
MariusDSarghe întreabă: