Eu am plans chiar daca l-am mai vazut de 5-6 ori
am simtit un sentiment... ca si cand ti-ai pierde viata (cand a murit jack)
Da m am uitat, si la sfarsit simteam cum mi se sfasie inima, mai ales cand mi a zis mama ca e un film inspirat total din realitate si ca toate acele suflete au murit.
Am resimtit din nou acea durere in inima cand i am vazut pe cei doi si despatirea lor prin moartea unuia. Am simtit o din plin si mi a adus aminte de cineva, pe care iubesc.
Am si plans, a fost frumos dar mult prea tragic, mai ales ca sunt o fire mult prea sensibila ( sunt zodia pesti, e firesc).
Nici nu am putut sa dorm dupa, m a chinuit gandurile.
Dar e cel mai frumos filma care l am vazut vreodata.
Am ascultat si melodia Celine dion despre titanic, care e la fel de minunata.
Dar tu ce ai simtit? Spune ne si noua.
La multi ani.
Sal.si eu m-am uitat la Titanic aseara si crede-ma ca la sfarsit mi-a venit sa plang cand am vazut cate suflete au pierit
Eu nu m-am putut opri din plans
Filmul este absolut superb nu poti sa'l descrii are povestea atat de... uman
construita, si are multe momnete in care izbucnesti pur si ismplu in lacrimi si nu te poti opri [ cand ii da drumul in apa lui Jakc, atunci cand moare, cand spune ca a salvat'o in toate modurile in care un om poate fi salvat, cand arunca in ocean,, le coeur de la mer'', cand fac dragoste in masina aceea, si multe multe altele] mie imi pace la nebunie, si nu m'as satura de el niciodata. un oarecare defect al lui este ca trebuie sa treci prin cateva esecuri intr'ale dragostei ca sa il intelegi asa cum trebuie
P. S. l'am vazut da 15'a oara:X:X:X:X:X ma bucur ca avem aceleasi gusturi in materie de filme >
Sincer? Am plans dar nu in hohote cateva lacrimi.Ca nu a trait si Jack a fost super ca s-a sacrificat pentru Rose un film de nota 10.
Sincer sa zic... am plans. Dupa 84 ani sa iti revezi cele mai infioratoare si totusi cele mai frumoase amintiri.(da nu inteleg de ce o aruncat medalionul) Fundita?
Sincer a fost prima oara cand l-am vazut. dar nu si ultima. cred ca este cel mai frumos film care l-am vazut vreodata(pana acum) a fost foarte foarte emotionant, normal ca am plans.mai ales de puterea lor de a lupta, iubirea lor, si oricum m-a lasat fara cuvinte.de cate ori voi avea ocazia ma voi uita cu cel mai mare drag. Oricum cateva zile m-am gandit la filmul acesta si acumchiar cand imi amintesc. oricum foarte frumos m-ai ales povestea lor.si melodia