De ce iti pasa de ce zic ceilalti? Il placi, te place, bucura-te de viata, insa vezi sa nu patesti ca mine, iti poate afecta rezultatele la invatatura si in plus scoala e pe primul loc, baietii vin si mai tarziu.
Si tu de ce ii bagi in seama pe colegii tai? oricum tot nu ai motive concrete sa te desparti de el, si in legatura cu profii, ce-i ii intereseaza pe ei cu cine stai tu? se cam baga prea mult in seama, daca il iubesti si poti sa te tii de scoala chiar daca esti cu el eu zic sa nu te desparti de el
ca te deranjeaza ca face anumite gesturi, de ce nu ii spui? daca te desparti de el s-ar putea sa regreti, oricum colegii si lumea in general tot timpul are ceva de comentat
Nu asculta u de colegi ca is invidiosi pe el.asa ca ramai cu el sa vezi ce gesturi mai face si de sarbatori si dupa ce trec sarbatorile gandeste-te daca vrei sa te desparti de el, asa ca mai bine sa iti petreci sarbatorile fericita decat trista fiindca il iubesti.
Si acum o intrebare pentru tine.
Sti ce inseamna iubirea la varsta ta?
Poi din moment ce ai indoieli, trebuie sa te gandesti putin cum stau lucrurile.
Imagineaza-te peste un an cu el:Medii mici, profi naspa, fara colegi de partea ta...
Fara el:Totul va fi ca inainte ba chiar mai bine.
E decizia ta! Succes!
Eu sincera sa fiu m-as desparti de el pentru ca ma enerveaza dar, la fel ca tine mi-ar fi foarte greu... stiu, doar fa-o! nu m-as desparti de el pentru ca toti colegiii spun din-stea!
Scoala e cea mai importanta, repet. Si eu am iesit dintr-o relatie de curand, cu un baiat de varsta mea, de la mine din clasa, chiar pentru ca imi afecta reultatele, adica de la 10 si 9 am ajuns la 8 si 7 si am luat chiar si un 6 la matematica , deci bucura-te de scoala, sunt cei frumosi ani din viata
Dea. e dificila situatia
eu ti-as recomanda sa te desparti de persoana respectiva chiar daca il iubesti cu adevarat, aces gest doar din cauza profesorilor, sau daca iti vine greu sa te departi vorbestei si spune-i sa nu va mai vedeti in timpul recriatilor
bafta... dar gandeste-te ca nu poti sa fii indiferenta de scoala
pa
Incercati sa va vedeti doar in afara scolii.asa,nici colegii nici profii nu ar mai avea nimic de zis. daca il iubesti, nu are rost sa renunti la el, doar t ca nu-l plac altii.cand vei decide ca nu mai tii la el si ca vrei sa te des de el, atunci da. dar asa, e pacat sa renunti la iubire de gura lumii.
Daca ai tine la el nu te`ar interesa ce zic altii.parerea mea.nici profesorii nici nimeni.eu zic sa nu te desparti
Eeee ce sa spun! tu 13 el 14... la ce te asteptai de la ceilalti colegi? sa va intrebe despre ziua nuntii? e normal sa rada si sa faca misto! Eu de exemplu la varsta aia nici nu stiam sa sarut o fata! Imi pare sincer rau ca tot mai multi copii ajung sa sufere din dragoste de la varste foarte mici!
La ce gesturi apeleaza el? Vrea sa te sarute? Ce e rau in asta, un pupic e normal intr-o relatie, mai grav este sa nu ajungeti in locurile intime deoarece sunteti inca mici... Ceilalti colegi sunt cel mai probabil de aceeasi varsta cu voi. 13-14 ani, nu? Pai e normal (cum am mai zis) sa rada si sa faca misto! Cei mai multi baieti, la varsta aia le e rusine sa stea in preajma fetelor si-l tin pe "nu-mi plac fetele" in brate, de aceea rad de prietenul, ca il cred diferit fata de ceilalti baieti... el a reusit sa-si faca o prietena pe cand ceilalti nu!
Voi vedeti-va de drum si nu-i bagati in seama, mai tarziu veti rade voi de ei! Succes!
Veroniquest întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: