| Andrei25756l a întrebat:

Va salut! Iubita mea are par pe maini negru (e foarte vizibil). Cum sa ii spui ca e insestetic si ca ma deranjeaza intr-un mod frumos, fara sa se supere? Adica nu ca m-ar deranja neaparat pe mine, dar e urat sa iesi cu altii pe afara si sa iti zica ca gagica ta are parul pe maini mai mare decat ei...

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Cati ani are? poate e si de o anumita religie care o conditioneaza sa nu se rada (ceea ce e o prostie fara margini), dar ca domnisoara/doamna sa stai cu parul pe maini sau in locuri vizibile e aiurea. Ii spui cu frumosul cand sunteti doar voi 2 si fara suparare ca parul ala e inestetic si ar cam fi cazul sa-l dea jos. Nu neaparat ca esti sursa bascaliei pe afara dar e mai bine asa. Nu are de ce sa se supere, o sa trebuiasca apoi sa stea mai mereu sa-l dea jos dar aia e viata, mai bine asa.

| Andrei25756l explică (pentru Drimmero):

Are 16 ani si e tot de religie ortodoxa ca si mine, deci nu asta ar fi problema, o sa incerc sa ii spun

| Anonim2682008 a răspuns (pentru Andrei25756l):

Spune-i într-un mod mai frumos. Nu direct cum ar fi "Auzi dar când îți dai părul jos de pe mâini?", spune-i mai pe ocolite ceva gen "Iubi, n-ai vrea să mergi cândva la un salon, să te epilezi, să-ți faci masaj, să te relaxezi oleacă? Un pic de răsfăț" (dacă îi spui așa clar nu se va supăra)

6 răspunsuri:
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Ii poti spune, insa nu ii poti reprosa ceva daca se supara si / sau nu accepta. Si mie (ca si fata) mi se pare inestetic si nu l-as lasa sa creasca incat sa fie vizibil, insa e corpul ei si alegerea sa. Daca nu este de acord cu acest lucru asta este, nu o poti obliga.

| Eisenheim a răspuns:

Interesantă situația happy tu ai par pe mâini? Prefa-te că îți tai parul de pe mâini, dar așa într-un moment când ea să creadă că tu nu ști că te vede, înțelegi? Și atunci, inconștient, va face la fel ulterior happy așa nici nu o superi nici nu îți poate reproșa nimic happy

| GusticelulGusti a răspuns:

O sa se supere indiferent de modul in care i-ai spune. Stie si ea ca are par pe maini, daca nu il da jos inseamna ca nu vrea.

| Iunicu a răspuns:

În primul rând mai analizează termenul de "iubită".
În concepția mea, cred că poți spune iubitei dacă te deranjează parul de pe brațe, dacă miroase a transpirație, dacă îi iese un muc din nas.
Iubiții își împart cele mai intime momente și gânduri.
În momentul în care tu îți pui problema că o poți supăra, simți că relația este foarte fragilă.