Salut!
Da, de...conquiztador
Jucam si cate 20 de jocuri pe zi uneori. Mi se pare destul de mult. Avusesem deci cam 600 de jocuri intr-o singura luna.Nu am mai jucat de mai bine de un an. Pur si simplu dintr-o zi nu am mai intrat.
Bafta! >
Acest lucru este cel mai des intalnit a copii si la adolescenti. Si eu am problema asta, lucru asta nu e bun deloc, deoarece face rau la vedere daca stam prea aproape de monitor, si poate afecta creierul. Apoi, daca nu aerisim creierul, nu se mai oxigeneaza. In cazul tau, daca esti dependent de un joc anume, eu de ex. am fost dependenta de sims 3, si dupa ce am jucat sims un timp am inceput sa ma plictisesc de el, ba ca mi s-a mai si blocat si multe; p. Asa vei face si u, fi sigur. Dar daca vrei sa nu-ti mai petreci majoritatea timpuui la PC, poti sa incepi sa iesi pe afara, poate chiar cu prieteni, la o plimbare, cu ei sau cu familia, sa citesti carti, sa inveti sa scrii, sa te uiti la tv, etc. Sunt multe activitati pe care inca nu le-ai descoperit. Spre ex: Te poti plimba cu rolele sau cu bicicleta. . Sper ca te-am ajutat
, fundita?
Buna!
Da, de metin2.Am pierdut nopti, zile aiurea.:].
Du-te afara, la tara, stai in aer liber, joaca-te pe internet jocuri flash.Sterge jocul respectiv, sau joaca-l rar.
Eu asta am facut;]!
Bafta!
DesigurO sa te plictisesti de el intr-un final
sau daca nu te plictisesti o sa poti gasi un alt joc si pe celalalt sa intri mai rar
cand ti se face dor
Pai... m-am gandit ca voi ajunge ca oamenii dependenti:grasi si nebuni.Incearca sa gandesti la fel si fie ca vrei sa mai stai sa vezi ce se intampla la joc inchide calculatorul si iesi un pic afara.Alearga,plimba-te prin parc, sau mergi cu prietena ta la mall o sa te faca sa uiti!
Da mi s-a intamplat da sti pana la urma am realizat ca nu ii asa de important
adica dc sa imi mananc eu noptile pentru un afurisit de joc
adica chiar nu merita
nu stiu cati ani ai dar ai putea face altceva
canta danseaza deseneaza fa orice altceva
life is good disfruit her
Da pai am fost dependent si de grepolis si de travian si de triburi... Si daca ma ataca nu dormeam noptile iar daca ma suna un prieten nu avem timp de el. Si ma enervat mult ca nu ma lasa inima sa renunt, dar mi-am impus sa ma bucur de viata reala si pur si simplu am sters conturile intr-o zi la nervi si apoi mi+am cautat de treaba vreo doua zile si nu ma mai atrege deloc ideia sa imi fac cont din nou.
Da, mie mie s-a intamplat, jucam WOW, si aveam caractere de invidiat, ma certam cu toata lumea, aproape toata noaptea jucam si chiar si visam, dar mi-am sters caracterul meu preferat, dupa aia am sters contul, am sters jocul din calculator, si am inceput sa ma concentrez pe scoala, prieteni, fotbal, ieseam mai mult cu baietii, ma jucam jocuri peafara, sau alta solutie e sa incerci alt joc
Mi s-a intamplat si mie asa. De fiecare data cand spunea mama sa opresc calculatorul ii faceam o griza. A fost o perioada in care ma jucam non-stop. Dupa aceea am inceput sa ma plictisesc. Nu iti face griji. O sa treaca de la sine. O sa te plictisesti la un moment dat.
Daa. Metin2 :-s.
Nu va apucati de acest joc pentru ca nu stiti in ce va bagati . Aproape toti devin dependenti.
Cum am scapat? M-am enervat pe unu` intr-o zi asa de rau si am sters si metinu si tot . Saptamana urmatoare nu am mai intrat! Si asa mi s-a dus cheful.
Asa ca sfat : Incearca sa dormi, sa te dai cu capu` de pereti, sa tipi, sa faci orice altceva! Omoara-ti timpul o saptamana si restul vine de la sine :*.
anonim_4396 întreabă: