anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s a intamplat vreodata ca ersoanelor pe care le uraqti sa doriti sa le faceti rau? sa le faceti si dupa sa regretati asta suferind odata cu ele?
mie da. oare am probleme?straight face

mi se pare fft ciudat asta

si cel mai ridicol e ca eu sufar mai mult decat persoana in kuza.

Răspuns Câştigător
| StaRmAgiC a răspuns:

Pentru ca tu nu esti invatata de obicei sa fii ca altii, fiind rea.
Esti sufletista, pui la suflet iar atunci cand tii se face un rau incerci sa te aperi folosind aceleasi arme pentru. a face rau.
Desi unii o merita, totusii nu suntem in masura sa ne coboram la nivelul lor.Fii tu insutzi intodeauna asa e mai bine. Dupa cum vezi schimbarea iti face un rau in prezent.Desi pe viitor un bine.
Pentru ca din greselii invatam si ne dam seama pe parcurs ca anumitii oamenii nu merita osteneala pentru a da atata importanta rautatziilor lor.

3 răspunsuri:
| Nic a răspuns:

Da. Dar nu e bine sa te lasi condusa de emotii, impulsuri si faptul ca vorbesti despre problema in cauza te poate ajuta foarte mult mai ales daca pers respectiva(cu care vorbesti) iti da si un sfat bun.

| ILikeToKnow a răspuns:

Mie mi se pare ca tu acum ai mustrari de constiiinta, deci ar trebui sa nu mai faci lucruri care sa iti induca aceste mustrari. Daca faci ceva rau, trebuie sa le faci din placerea de a le face, chiar daca sunt rele, sa te bucuri ca ai facut ce ai facut si atunci nu o sa-ti para rau. Dar daca pui tot la suflet atunci nu mai fa, nu-ti mai incarca costiinta ca e degeaba...

| danutzsan a răspuns:

Nu, sigur nu ai probleme, doar CONSTIINȚĂ. Ea este răspunzătoare de ceea ce simți. Faptul că-ți place să te răzbuni să faci rău este o problemă la care trebuie să te gîndești serios!