| melyyy a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa va indragostiti de un star?( auzi ce intrebarelaughing, normal ca da) si atunci cum ati procedat? as vrea sa fiu numai un fan da' e prea dragutcrying nu exista altu mai frumos :X:X acum (nu ca m-as lauda) da' frt multi baieti imi cer prietenia, dar niciunul nu e ca elcrying stiu ca n-am nici o sansa la el ca nah e pe cealalta parte a pamantului sad dar nu pot accepta asta... plz un sfat happy cat mai multe raspunsuri (dau vot la toate kiss ) cel mai bun fundita:X:X

3 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Pattinson?
Bieber?
Kutcher?
Lautner?
Efron?
Mi-a placut si mie de Rob acum vreo 2 ani. O obsesie mica de-o vara.Si mi-a trecut.Cand ai sa cunosti pe cineva care sa iti placa in carne si oase ai sa uiti imediat

| Shagun a răspuns:

Daca ai bani, mai astepti putin pana esti majora, te duci la el si poate poate se indragosteste de tine ( sanse aproape de 0, daca nu esti si tu star tongue ).
Daca nu ai bani, poti sa te uiti la tv, pe pc...
Sau poate faci un efort sa il uiti... acum sa fim seriosi, dai o fantezie pe realitate. Daca o sa continui asa, mai tarziu o sa iti dai seama de greseala. Apropo, starurile ascund foarte bine defectele de aia arata mai bine decat noi. ( eu unul nu ma machez laughing )
Alegi din cele 3 variante. Bafta :*
ps : Personal, o prefer pe a 3-awinking

| JeLeu a răspuns:

Sa il cauti pe twitter sau pe facebook si poate gasesti un nr de tel...adresa...mail. ceva big grin