|

Voi ce ziceti, sa ma mut la alta scoala unde sa nu cunosc pe nimeni sau sa raman la scoala unde sunt acum si unde am doar o prietena iar nimeni altcineva nu ma suporta?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

De la o scoala la alta te muti doar din motive bine intemeiate cum ar fi :
-distanta intre scoala si casa
-probleme foarte grave cu colegii sau cu cadrele didactice
-conditiile oferite de scoala
-consideri ca scoala la care vrei sa te transferi ti-ar oferi ceva in plus, un avantaj pentru tine si viitorul tau. Cum ar fi : are profesori mai buni, laboratoare mai bune sau se fac diferite cursuri, organizari, evenimente, activitati pentru dezolvarea ta care la scoala in care te afli in prezent, nu se fac.

Nu te muti de la o scoala sau de la o clasa la alta doar pentru motivul de prieteni.
La fel sa faci si la liceu. Du-te la liceul, probilul si clasa in care te simti tu bine si care are macar o mica legatura cu viitoarea ta cariera. Nu te duci la liceul X, profilul Y doar pentru ca acolo sunt toate prietenele tale pe care le-ai avut in generala chiar daca tu nu ai nicio treaba cu profilul ala si o sa ai probleme la un sfert din numarul materiilor.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

ți-ai pus vreodată problema de ce nu te suportă nimeni? când sunt atâția deja tind să cred că tu ai o problemă și până n-o rezolvi poți să schimbi câte școli vrei, rezultatu va fi același

| a răspuns:

De ce nu te suportă nimeni?

| a răspuns:

Fă o lista cu pro si contra.
Eu asa imi rezolv problemelelaughing).
Sunt foarte înscrisă.

Deci, daca aceea prietena iti este cu adevarat prietena si nu e falsa sau altele, de ce sa te muți? Contează calitatea nu cantitateahee hee
Daca nici ea nu e asa cum crezi, mai revizuieste o data ce motive ai ca sa ramai si daca niciunul nu iti schimba parerea, muta-te! Vorbeste si cu parintii si vezi daca sunt de acordhappy
Baftă!

| explică:

Nu ma prea suporta nimeni deoarece acum cativa ani imi ajutam colegele iar acum ca le-am ajutat au ajuns mai sus ca mine si acum se cred mari smechere, atunci cand vreau sa vorbesc cu o colega imi intoarce spatele plecand cu fosta mea bff. Ma fac nesimtita din niciun motiv si ma barfesc. Exemplucand m-am tuns ziceau ca sunt urata. S-au ca sunt grasa dar de fapt sunt foarte slaba. Deci?

| a răspuns:

Și eu sunt în aceeași situație. Eu însă prefer sa merg la alta școală sa cunosc oameni noi decât sa am alți 4 ani de liceu triști ca și cei din gimnaziu.