|

Voi credeti ca exista prietenie adevarata 100%? Argumentati.

Eu nu cred asta, eu cred ca cea mai adevarata prietenie este cel mult 99%...acel 1 mereu va fi lipsa, negativ, pentru ca asa e omul, in zilele de azi, in societate, toti au un strop de rau, daca nu mai mult, mi-a venit sa pun intrebarea asta pentru ca am patit ceva cu prietena mea cea mai buna dar asta nu conteaza, in general incerc sa'mi rezolv problemele sentimentale singura si de obicei imi iese, deci prin urmare din intrebarea asta puteti scoate pagini de raspunsuri, si exemple, si ce vreti voi.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai mare dreptate. Si eu am crezut ca BFF a mea e cea mai grozava, ca suntem si vom fi prietene pe veci. dar cu timpul.ea s-a schimbat, s-a plictisit de mine si si-a facut alti prieteni.cu mine mai discuta acum ocazional. E greu sa gasesti prieteni adevarati. Abia acum, la 14 ani, am gasit si eu o prietena cu suflet bun.
Asa spun eu : Prietenia e ca un trifoi cu patru foi, greu de gasit, dar norocos daca il ai! happy
Si in legatura cu prietena ta, daca nu se intoarce la tine, nu va vrea sa va impacati, nu iti e prietena adavarata.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu exista pentru ca asa e lumea rea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici eu nu cred ca exista.In ziua de azi prietenii adevarati te tradeazi si pentru o nimica toata. Poate cu tine e buna si intelegatoaree si pe la spate te barfeste. nu ai de unde sa stii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează