Exista mai multe posibilitati.
Dragostea poate rezista la multe greutati. Dar poate la un moment dat ea fiind la distanta, incepe sa se stinga, sau poate ca cei 2 parteneri, cu timpul pot vedea un viitor diferit.
Dca cei 2 nu iau in serios relatie, de ce sa nu insele atata timp cat nu are pe nimeni alaturi.
Se poate orice!
Nu sunt adeptul realtiilor la distanta, dar daca sentimentele sunt impartasite, e posibil, dar un lucru si mai important este increderea.
Eu cred fiindca am iubit un tip care era din Grecia, iar la vara urmeaza sa ne intalnim, fiindca vara trecuta cand eram impreuna nu am putut sa ne vedem
Si totusi se poate tine legatura si asa, prin mobile, mess.
Nu poti stii cu certitudine cand celalalt te inseala, dar atata timp cat exista incredere totul merge perfect
Da, normal ca exista. Eu sunt la fel ca tine. Am prieten, suntem de 4 luni impreuna, si ne vedem doar in weekenduri pentru ca el in timpul saptamanii lucreaza si eu am scoala. Se mai intampla cateodata sa ne vedem si in timpul saptamanii daca scapa el mai devreme de la munca. Comunicam mult la telefon si pe mess, si ce e cel mai important avem incredere unul in celalalt.
Daca exista iubire, comunicare, incredere si sunteti sinceri unul cu celalat, relatia rezista. Poate, ca depinde si cati ani aveti, ca daca sunteti niste copii, poate sentimentele se mai racesc cu timpul, vreti ceva nou, etc.
o relatie cat mai frumoasa!
Normal ca exista daca tii la persoana respectiva si ea la tine! Daca pleci de la inceput cu premisa ca o relatie la distanta nu este posibila nici nu va tine. Daca stii ca persoana respectiva chiar e indragostita, nu vad de ce ar insela.