| eliza a întrebat:

Voua v-a placut trupa a. s. i. a? eu am fost si sunt o mare fana. am fost si sunt o mare fana si a trupei o-zone :X. voua cum v-au parut aceste trupe care au facut au scris ceva pagini in istoria muzicala romana. parca imi e dor sa vad niste concerte cu ei. daca ati gasit voi pe net concerte cu ei nu va rog sa imi dati linkul. sper sa nu gasiti intrebarea mea stupida dar imi e dor de vremurile trecute de anii 2000. cand muzica era mai frumoasa dupa parerea mea. sa vedem ce pareri aveti voi.

Răspuns Câştigător
13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Le ascultam mereu. Tin minte ca abia asteptam sa am ceva timp liber sa intru pe atomic sa ascult melodiile lor. Mereu ascult cu nostalgie melodiile lor. Au fost o trupa extraordinara, o trupa de fete cum putine vor mai fi in industria muzicala romaneasca.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si a. s. i. a si o-zone au fost doua trupe super tari, pacat ca s-au destramat.

| daii a răspuns:

Ce coincidenta.Chiar acum ascult o melodie de la A. S. I. Ahee hee.
Da, asa este.Si mie imi e dor de acele vremuri.cu a. s. i. a, o-zone, candy, andre, blondy.Doamne ce mai ascultam atuncilaughingeram si mai mica.eh:-

| Marii a răspuns:

Am fost innebunita dupa Ackent, dar cand erau toti. Si acum am toate cd-urile cu ei originale. laughing Prima oara i-am vazut la un concert de ziua Constantei.
Si muzica de atunci era frumoasa, dar nu poti spune ca muzica de acum e urata.happy

| JeSa a răspuns:

O parere buna - discutabila, tinand cont de O- ZONE, ce se facusera ei remarcati cu o melodie si peste hotare,(parca) e vb. de (mel.) "Povestea din tei ", oh yeah... si, A. S. I. A mi-a placut mel. " Da-mi Noptile Inapoi ", frumos, da, da, da mi-au placut fetele(ca voce)... uh, pacat ca numai is impreuna ( ca trupa ). Pa, pa!

| Klara a răspuns:

Vai, darolling on the floor
Erau super tari alea de la ASIA...stiu ca aveam un Cd cu ele, vai cat le mai ascultamrolling on the floor Si aveam vreo 9 ani.

| Klara a răspuns:

Da chiarrolling on the floor era aia, Irina, care avea multe cozilaughing Vai ce-mi placea freza eilaughing

| broscutsaaa a răspuns:

Eu adoram trupele astea.
A. S. I. A. O-Zone. Animal-X. L. A.
Acum s`a umplul Romania de manelisti.

| betty17 a răspuns:

Si mie imi placeau la nebunie...cand eram mica imi faceam multe codite in cap ca una din fetelaughingiar de o-zone nici numai zic:X:Xlove struckcred ca tuturor le placeau
imi placea mai mult muzica de pe atunci, acum se canta doar in engleza, putini cantareti care mai fac melodii in romana

succes

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place asia, imi place o-zone eram obsedata dupa ei.
Copilaria mi-am trait'o pe muzicaa lor.
Am plans dupa o despartire de un amic bun pe muzicaa lor.
Cred ca eram cea mai fericita cand mama a cumparat un CD cu ei. Cand apareau la tv... volumu tare frate! Imi amintesc ca au fost la emisiunea lui Teo si au gatit acolo love struck iumy-yumi love struck. Imi este dor de ei dar inca mai canta...nu impreuna dar mergewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A. S. I. A. o sa raman mereu o mare fana a acestei trupe!cryingmi-a marcat copilatia sh adolescenta, am plans enorm cand s-au despartit. Le ascultam toata ziua iar cand le vedeam la tv dadeam volumul la maxim laughinglaughinghappyIrina era preferata mea, incercam sa ii copiez tot timpu freza laughing
Sh ozone imi placeau ft mult! sh mie imi e dor de muzica anilor 2000, atunci era mai frumoasa, se punea suflet in fiecare melodie acum mai rar...sh se canta prea mult in engleza sad

| gabitsa a răspuns:

Trupa Ozone deasemeni era printre preferatele mele love struck. Si se vede ca Dan Balan inca face treaba buna. :d