| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Voua vi s-a intamplat vreodata sa nu fiti lasati sa va duceti singuri in alte orase si asa? Daca da, ce ati facut pe urma ca sa fiti lasati?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dacă la 27 de ani ai tăi ai asemenea problemă, chiar ai o problemă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi s-a întâmplat. Apoi am devenit major

| GabiDumitrescu a răspuns:

Citi ani ai pana la urma? Daca ai peste 18, sanatate si voie buna - iesi si mergi unde ai de mers, simplu! Eu pe la 13-14 ani am mers naibii cu trenul de la Rm-Sarat la Radauti, e un pic... dar sa zicem ca acum ar fi teoretic mai nasol. Practic, ai smartphone, ai Google Maps, cum mama naibii sa nu te descurci?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e vorba de a fi lăsat.
E vorba de niste informații pertinente pe care orice parinte vrea sa le știe, fie ca ai 15 ani, 18, 25 sau 40 de ani!
Unde?
Cu cine?
Aceleași informații le oferi și colegului/colegei de apartament, că sa știe dacă te dă dispărută dacă n-ai ajuns acasă păna dimineața.

E o diferență între a informa (ies in oraș cu colega x) și a-ți cere voie.
In primul caz simți că stai de vorbă cu un adult responsabil. In al doilea caz vorbești cu un copil care îți cere bani de cheltuială.

| Colericul a răspuns:

Eu am făcut mereu legea în jungla, nimeni nu mi-a pus stop, de mic făceam ce voiam.

| Puffs a răspuns:

Am împlinit 18 ani! happy

(Tu postezi, am observat, la rubrica " Adolescenți " )

Câți ani ai?

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Puffs):

27 am

| Puffs a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Ok! happy...

Ești oficial dubios happy! happy

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Puffs):

Pai de ce zici asta?

| Puffs a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Deoarece tocmai ai postat la categoria " Adolescenți "! Și tocmai happy ai zis că ai 27 de ani și nu ai voie să mergi nu- știu- unde fără permisiune! happy

Și zici că nu ești deloc dubios?! happy

DUBIOS! happy