Atractia mai puternica pentru pentru persoanele de acelasi sex provine din cauze psihologice remediabile pentru cei interesati de acest lucru.
Uneori un copil are un alt sex decat cel dorit de mama si atunci el simte o dorința inconstienta de a se conforma sexului dorir de ma ma simte inca din uter ca e de sex greșit si la adolescenta va fi penttru el o ispita sa se identifice cu celalat sex
Tori copii au pe urma nevoia de a avea relatii profunde si hranitoare cu ambii părinți. O relatie proasta sau inexistenta cu parintele de acelasi sex poate lasa un gol profund pe care adolescentul va fi atras sa il umple cu cineva de același sex si relatia poate ajunge sa se sexualizeze. Un viol suferit de o fata in mica copilărie o poate bloca complet in adolescenta fata de sexul cu cineva de sex opus erc. Si eu in adolescenta simteam ca ar fi trebuit sa fi fost băiat spre consternarea părinților mei si am fost la consiliere cresttina si am înțeles ca a fost din cauza ca mama si dorit foarte mult sa fi fost baiat(si ea a fost a patra fata dintr-o familie de la țară care astepta evident nu o fată) si pe irma m-a tratat inconstient ca pe un băiețel :pana la 10 ani m-a tuns foarte scurt, ma numea după diminutivul tatălui., ma lauda mai mult pentru calități masculine etc. La consiliere m-au uncurajat sa o iert pe mama, sa aceept adevărul ca sexul e dat de organele sexuale ale cuiva, sa ii multumesc lui. Dumnezeu ca El se bucura si celebrează feminitarea mea. Asa am facut i-am multumit ca El se bucura ca eu sunt fata chiar dacă mama nu s-a bucurat, am plams mai mult de jumatate de ora si am expeementat o vindecare profunda si definitiva. Ma gândesc cu groază ca daca ma incuraja cineva in aceea direcție as putut rata familia fericita pe care o am, bucuria sufleteasca si fizica fără mustrari de constiinta a iubirii soțului meu, poate nasterea copiilor, erc. Eu sunt convinsa ca oricine ar vrea sa mearga la consiliere ar putea avea parte de vindecare.
Pentru ca Creatorul nostru a inventat sexul pentru a avea parte de el numai in casatoria hetero, cine face altfel trăiește continuu sub dezaprobarea propriei constiinte, de aceea 40% din persoanele teans se sinucid. Asa ca cinsider acest tip de alegere una exrem de trista, mi-as dori ca toti sa meargă la consiliere,, sa se vindece si sa aiba pe urma parte de o casatorie hetero. In zilele noastre acest fel de relați sunt foarte la moda, un mare eroism, dar constiinta nimănui nu le aproba, sunt o mare sursa de vinovatie, nefericire.
Suntem o tara profund religioasa. Nu ar avea nimeni nimic nu ei daca nu le-ar zice religia ca nu sunt "normali". E ceva inspaimantator ca romanii se revolta, se inspaimanta ca vor fi niste parade ale unor persoane cu alta orientare sexuala decat ei, dar nu au nicio problema ca un posibil viitor amenintat public in parlament cu violul o femeie.
Nu am nimic cu ei/ele atata timp cat se manifesta la ei acasa, nu pe strada sau in scoli!
Am cunostinte, colegi si sunt oameni normali. Nici nu latra, nici nu miauna.
Propaganda de gen ma deranjeaza!
Pentru ca persoane gay au existat dintotdeauna, adica gay care s-au ascuns de societate si s-au casatorit cu persoane de sex opus, au facut copii doar de ochii lumii, sa nu fie marginalizati (ca Simion). Dar acum de cand lumea a evoluat si au inceput sa fie acceptati de cat mai multa lume, cu orice orientare sexuala ar avea, nu se mai ascund, nu mai incearca sa traiasca o viata "normala" dpdv al standardelor societatii. Deci asta e problema unora, ca daca Simion si-ar asuma relatia cu soferul, Maricica s-ar afisa si ea cu o femeie in loc de un barbat ca acum are curaj, ar fi din ce in ce mai multi care ar iesi din dulap si mama Maricicai ar fi suparata ca ii face familia de ras
Vezi, cand spuneam ca ce face omul la el in dormitor e treaba lui?
Vii tu si te uiti in chilotii lor! Ce treaba ai tu cu cine si cum cutarescu si cutareasca? Atata timp cat nu inseala in relatii, e fix problema lor!
Nu am eu treaba cu ei, doar am explicat de ce nu sunt sustinuti de societate
Bă faza aia cu șoferul?, asta cu făcutul o familie chiar dacă ei sunt gay nu e bine și nu-i corect dar, îi înțeleg pe o parte vezi tu exista parinți foarte stricți și ei nu știe cum să se ferească de, neamuri și de gura lor
Asta se intampla de sute, poate mii de ani. Persoanele gay care isi fac o familie cu persoane de sex opus si se intalnesc pe ascuns cu persoane de acelasi sex sunt mai multe decat cele care recunosc ca sunt gay
Majoritatea persoanelor gay, au ajuns asa datorita unor traume din copilarie sau unei deviatii de rationament. Nu e nimic natural sau bun in a fi gay. E doar o deviere a normalului pe care din ce in ce mai multi oameni vor sa o normalizeze.
Fiecare om are efecte diferite referitor la traumele din copilarie. Unii ajung agresivi si fac fapte penale. Altii ajung speriati de bombe cu anxietate, altii ajung antisociali, altii ajung sa aiba alte boli psihice ( schizofrenie, dementa, psihopati, etc. ). Iar altii devin gay.
Iar acum s-a ajuns sa fie la moda in a fi gay, datorita faptului ca acum avem un mediu online care apropie oamenii si promoveaza apartenenta la grup. Si intreaga lume care are aceasta problema, poate sa-si formeze grupuri si sisteme de valori pe baza credintelor lor. Si chiar sa influenteze societatea prin simplul lor numar mare de participanti.
In loc sa-i ajutam sa treaca mai usor peste traumele din copilarie si sa-i invatam ca biologia umana ne dicteaza anumite actiuni sau credinte, am ajuns sa normalizam aceasta deviere de rationament.
Oricum, eu unul nu-i condamn si nu am ura pentru ei. Pentru ca nu ma deranjeaza in vreun fel. Pentru ca sunt si persoane gay care constientizeaza lucrul asta si traiesc in mod normal si civilizat, fara sa "murdareasca" societatea cu steaguri, marsuri stradale, sau sa-mi bage cu forta pe gat chestia asta.
Si daca intr-un scenariu sumbru, copilul meu ajunge sa devina gay, nu este pentru ca s-a intamplat in mod normal si natural. Ci este pentru ca eu impreuna cu mama lui, am esuat in a avea grija de sanatatea lui psihica, si ca nu am fost aproape de el de la inceput.
Atât timp cât sunt NORMALI & PAȘNICI! - NIMENI NORMAL ȘI PAȘNIC NU VA AVEA NIMIC CU EI! ( Zic, Nimeni! Normal & Pașnic! Nu nebuni, creștini sau Nu, extremiști! ).
Când însă se comportă AȘA! ( sau mai rău! ) și pretind că sunt Normali!, nu sunt înțeleși sau Acceptați... permite-mi, te rog, să chem hingherii sau să o fac eu pe hingherul, la nevoie, doar! :)
Oricum, la Psihiatrie dacă i-ar duce pe toți cu probleme! NU AR AVEA UNDE SĂ-I MAI PUNĂ!
https://youtube.com/shorts/CO56qk415zM?feature=shared
Apoi, umblatul pe stradă la parade fără pantaloni! Că deh! Așa va deveni romanul mare susținător LGBT! Asta da metodă de convingere că oamenii ăștia sunt Normali, nu au DELOC :)) " Problemuțe"! :)) )))
Unii vor deveni mari susținători!
Însă doar cei care fie s-au născut fără Cerebel fie și-au pierdut creierul în mulțimea de culori lgbt-iste de la paradă! :)
https://www.tpu.ro/......impotriva/
( Răspunsul meu e cel cu " Bună "
De asemenea, întrebarile și răspunsurile/ nedumerile mele :)
https://www.tpu.ro/......e-nu-sunt/
https://www.tpu.ro/......n-bloc-si/
( :) )
De asemenea, dacă eu par nedumerita... e normal! :)
Uite cât de nedumeriți sunt cei din echipa / tabăra LGBT! :)
https://youtu.be/xCSpQ7nefIU?feature=shared
Concluzia:
Fiecare cu nebunia lui piere!
Deci...
PACE!
Și și Mai multă sănătate (psihică) la toată lumea!
:)
P.S: Nimeni nu are nimic cu nimeni! Sunt doar Observații!
Iar dacă cineva e prea sensibil - uț...
https://youtu.be/6U6-TuR9DoE?feature=shared