anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Vreau să Slăbesc!

Ce schimbari trebuie să fac în alimentație?

Vreau Argumente!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Articol original https://www.healthline.com/......r-appetite

1,Manca destule proteine http://www.steroizi.ro/nutritie-sportiva/20-de-alimente-bogate-in-proteine/
A creste proteinele din dieta ta te vei simti mai mult timp saturata astfel la urmatoare masa vei manca mai putin plus ca ajuta la arderea grasimilor

Studiu
De exemplu, un studiu doua grupuri, doua dejunuri identice în calorii: una constând din ouă, cealaltă de covrigi.

Participanții care au luat micul dejun au pierdut cu 65% mai multă greutate și cu 16% mai multă grăsime corporală în perioada de studiu de opt săptămâni (3).

În plus, un aport ridicat de proteine poate ajuta la prevenirea pierderii musculare atunci când calorii zilnice sunt reduse pentru scăderea în greutate (4).

Creșterea proteinei aproximativ 20-30% din consumul total de calorii sau 0, 45-0, 55 g / lb greutate corporală (1, 0-1, 2 g / kg) pare suficientă pentru a oferi beneficiile (4).
important

Obținerea de proteine suficiente în dieta ta poate contribui la promovarea pierderii în greutate, parțial prin scăderea apetitului.

2, Manca mai multe fibre http://foodstory.stirileprotv.ro/......e-in-fibre

3,Manca mai multe supe, ciorbe, un studiu a demonstrat ca foametea sa redus cu 38% cand au mancat mancare lichida vs solida

4, Bea cafea, reduce foametea
5, Bea 2 l de apa pe zi
6, Cercetările arată că practicarea atenției în timpul meselor poate ajuta oamenii să experimenteze mai multă plăcere în timp ce mănâncă. Acest lucru poate contribui la menținerea concentrării asupra calității, mai degrabă decât asupra cantității, și reduce comportamentul alimentar
7, Ciocolata neagra este buna ia inhiba pofta de dulce, mancare
8, Mănâncă niște ghimbir
9, ardei iuti, dulci sunt buni
10, Manca in farfuri mici
11, tine un jurnal unde sa scrii tot ce manci, absolut totul
12, cantarestete zilnic
13, Utilizați o furcă mai mare, ar da senzatia ca manci mult
14, Exerciții cardio, culturism inhiba foametea
15, A pierde grasimea din jurul burti duce la inhibarea foametei
16, Somnul conteaza foarte mult
17, redu stresul, nervii
18.Manca omega 3 -carne de peste, ulei de peste, masline, avocado
19, Optați pentru gustări bogate în proteine
20, Vizualizați consumul alimentelor pe care le doriți


http://www.scientia.ro/......-mult.html

Ce sport să practicăm pentru a slăbi mai mult?


Schi de fond: cine practică acest sport reuşeşte să ardă cam 500-700 kcal/oră: în plus ajută mult la menţinerea unei siluete perfecte
:: Rotilele (rollerblade): ca şi schiul de fond, şi în acest caz se ard cam 500-700 kcal/oră, având avantajul modelaţii gluteilor
:: Joggingul: numărul de calorii consumate este în jur de 550 kcal/oră a€“ cu avantajul menţinerii unui sistem circulator perfect precum şi a unei musculaturi a întregului corp în stare foarte bună. Nu trebuie însă exagerat şi, dacă e posibil, e bine să nu se alerge pe asfalt sau ciment, întrucât au de suferit spatele şi genunchii
:: Tenis, badminton: consumul este de circa 500 kcal/oră, cu condiţia însă să fugim după minge...
:: Fitness la sala de sport (de exemplu aerobica, step, zumba): în funcţie de intensitate, se consumă între 300 şi 600 kcal/oră. Pe lângă beneficiile pentru pierderea kilogramelor în plus, acest gen de activitate ajută mult şi psihic prin socializarea cu cei care o practică
:: Bicicletă: se consumă între 300 şi 600 kcal/oră, depinzând de viteză, tipul de teren condiţiile climatice. Este o activitate excelentă pentru cei obezi, întrucât protejează articulaţiile şi spatele a€“ evident, cu condiţia să nu exagereze, cel puţin la început
:: Mersul pe jos: consumul este între 180 şi 250 kcal/oră, chiar şi o plimbare de 30 minute făcută însă zilnic ne poate ajută.


Cum putem scăpa de grăsimea abdominală?

http://www.scientia.ro/......inala.html

13 trucuri pentru a ne stapani pofta de dulciuri


http://www.sfatulmedicului.ro/......ciuri_5970

| peperonies a răspuns:

Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez, cartofi sau cereale. spor.

| biwltyad a răspuns:

Fiecare persoana are nevoie de un numar (nu numar fix, cantitate, nu am idee cum i se spune) de calorii ca sa functioneze normal. Cand o persoana consuma mai multe calorii decat are nevoie, se ingrasa pentru ca corpul stocheaza energia pentru "mai tarziu", cand o persoana consuma mai putine calorii decat necesita, slabeste pentru ca pentru cazuri de genul sunt stranse rezervele.

Deci ca sa slabesti trebuie sa consumi mai putin decat folosesti. Dar diferenta nu trebuie sa fie prea mare si brusca, pentru ca corpul va incepe sa consume din muschi (inclusiv muschi ai organelor, inclusiv inima) ca sa pastreze grasimea pentru mentinerea temperaturii pe care nu o mai poate controla corpul din cauza nivelului redu de energie.

Ce e important:

1. Mai bine slabesti mai incet, dar mai sanatos si mai sigur.

2. Mai putine calorii consumate decat necesare pentru mentinerea greutatii, dar nu mai putine de 1200(dar asta depinde de inaltimea si greutatea ta, daca esti o persoana mai scunda necesiti mai utina energie ca o persoana inalta de exemplu) pentru ca nu trebuie privat corpul de nutrienti si energie.

3. Miscare. Facand miscare, fiind exercitii, dans, inot, mers cu bicicleta sau plimbat in parc, consumi energie. Pe langa asta, cresti in masa musculara (nu mult cat sa fie inestetic sau neplacut, dar crescand in masa musculara consumi si mai multa energie facand chestii obisnuite deci si slabesti mai repede mancand aceeasi cantitate de mancare, si alt plus, muschii cantaresc mai putin decat tesutul adiopos deci un kilogram de muschi ocupa mai putin spatiu decat un kilogram de grasime).

4. Bea pa destula, hidratarea e importanta.

5. Dormi cel putin 7-8 ore, lipsa de somn nu e ok, ingrasa la persoanele cu kilograme in plus si slabeste la cele subponderale.

6. Evita stresul.

7. Mananca sanatos. Degeaba mananci mancare cu valoare calorica mare in cantitati mici, daca te priveaza de nutrienti si vitamine. Incearca vegetarian dar nu e neaparat. Evita grasimile gen prajeli, chipsuri, carne grasa, etc. Dar nu de tot, ia o zi pe saptamana sau o data la doua saptamani in care sa poti manca ce vrei, sa iti potolesti poftele (cu limite totusi, nu vrei sa iti distrugi stomacul). Ar fi o idee buna sa eviti carbohidratii (in exces).

8. Dar cel mai important nu iti lasa viata controlata de asta. Sunt chestii mai importante decat greutatea si nu merita sa te chinui atata timp cat nu iti afecteaza sanatatea. Iesi cu prietenii la pizza daca te invita, ia-ti popcorn la film si nu refuza prajitura cand mergi in vizita. Una e sa vrei sa slabesti ca sa te simti bine dar daca nu te simti bine in timp ce o faci o faci degeaba.

| anonimadinAlba a răspuns:

Eu am slabit in 2 saptsmani 5kg renuntand la dulciuri, snacks-uri si mancare tip fast-food (cartofi prajiti, si prăjeli in general).

Aaaaa, si am incercat sa injumatatesc portile de mancare.

P.S:sa nu te infometezi pentru ca poti face ulcer+ te ingrasi inapoi f repede ( o colega nu a mancat mai nimic toata vara si a slabit 10 kg, pe care le-a pus inapoi in primele saptamani de scoala )

| 324B21 a răspuns:

Dieta:
Cat mai putini carbohidrati - asta inseamna nu paine, nu paste fainoase, nu dulciuri, nu cartofi etc.
Daca nu mancati carbohidrati, puteti manca grasimi si uleiuri (ex. nuci de toate felulire, smantana, branza, lapte) pentru ca fara insulina (care este eliberata in organism numai cand mancati carbohidrati sau zahari) aceste alimente nu ingrasa.

Incercati sa nu mancati tarziu seara. In fapt, incercati sa nu mancati seara de loc si luati-va niste fructe in loc de cina.

Dar cel mai important este sa faceti miscare. O persoana care nu mananca nimic dar sta in pat toata ziua pur si simplu nu slabeste. Nu faceti nimic daca doar ve schimbati dieta.
V-as sugera sa va canditi la ce puteti face (niste miscare zilnica este recomandata). Acuma depinde de ce puteti face. Poate gasiti o sala de gimnastica langa dumneavoastra sau va ganditi sa alergati printr-un parc etc.

Este foarte eficient sa face-ti cardio dimineata pe stomacul gol, pentru ca in acest timp, corpul ia energie direct din grasimi. 30 de minute de cardio dimineata e la fel ca 1.5 ore de cardio mai dupa-amiaza.

Oricum, cea mai buna metoda de a da jos din greutate nu este doar sa faci schimbari la alimentatie (desi si asta este foarte important), dar sa faci multa miscare zilnica, cand si cum se poate.

| Rusu_Nadina_2002 a răspuns:

1. Controleaza portiile de mancare
Odata cu trecerea timpului, portiile de mancare au devenit din ce in ce mai mari, indiferent ca vorbim despre mancarurile sanatoase sau despre cele mai putin sanatoase. Iti poti mentine greutatea ideala daca acorzi atentie cantitatii de mancare pe care o consumi la o masa. Chiar si atunci cand vine vorba de gustari, trebuie sa fim constienti ca nimic nu ne obliga sa consumam intregul pachet de chipsuri sau dulciuri. Incearca sa mananci doar 70% din ce e in farfurie.
2. Nu te lasa pacalit de etichetele "fara grasimi"
Multi producatori isi lauda produsele prin a le atasa o eticheta care sa te avertizeze ca nu contin decat grasimile necesare. Ceea ce nu toata lumea stie insa este faptul ca, pentru a le da un gust mai bun, producatorii adauga alimentelor diverse tipuri de zahar, faina sau intaritori. Acesti aditivi sunt digerati cu rapiditate si astfel sunt absorbiti rapid de catre organism, iar asta duce la un consum marit de zahar. In plus, vei simti nevoia sa servesti urmatoarea masa mult mai rapid decat in mod obisnuit. Produsele "scazute in grasimi" nu contin neaparat mai putine calorii decat produsele obisnuite.
3. Revitalizeaza-ti metabolismul
Metabolismul este acel proces pe care corpul tau il foloseste pentru a transforma mancarea in energie. De fiecare data cand pierzi in greutate, metabolismul tau se poate schimba. Fapt pentru care trebuie sa scazi sau sa cresti in greutate cat mai natural cu putinta. Din fericire, este usor sa ai grija ca metabolismul tau sa lucreze asa cum trebuie.
Proteinele si vitaminele din legume sunt foarte bune pentru metabolismul tau si in timp te pot ajuta sa nu mai consumi mancare nesanatoasa. Poti consuma mai multe proteine benefice prin a consuma de cel putin doua ori pe saptamana peste- acesta contine omega 3 si creste arderea grasimilor din organism.
Alimentele picante, pe baza de plante, contin ingrediente bioactive care nu le ofera doar un gust intepator, ci si dubleaza energia pe care ti-o asigura o masa pe durata a 3 ore. Plantele picante sunt perfecte pentru a-ti face metabolismul sa lucreze la capacitate maxima. Ghimbirul este un bun aliment aditional care iti ajuta metabolismul. Acesta creste temperatura corpului si creste randamentul metabolismului cu pana la 20%.
4. Renunta la indulcitorii artificiali
Indulcitorii artificiali se gasesc adesea in produsele cu un procent scazut de calorii, in produsele de dieta sau in bauturile decofeinizate. Studiile de specialitate afirma insa cu tarie ca indulcitorii artificiali nu fac decat sa te ajute sa cresti in greutate. De fiecare data cand mananci, organismul tau se asteapta sa primeasca un anumit numar de calorii, ceea ce nu se intampla atunci cand tu mananci alimente cu zero calorii, iar asta face ca organismul sa ceara din nou mancare. Indulcitorii artificiali sunt si de pana la 7000 de ori mai dulci decat zaharul, fapt ce iti poate deregla sensibilitatea papilelor gustative.
5. Renunta la bauturile acidulate
Bauturile dulci acidulate contin indulcitori, cafeina si diverse tipuri de sirop. Toate acestea iti pot fi daunatoare. Bauturile acidulate cresc riscul de diabet, te fac sa castigi in greutate, iti slabesc rezistenta osoasa si iti afecteaza sanatatea dentara.
6. Fa miscare!
Partea cea mai importanta a oricarei diete este formata din exercitiile fizice pe care le faci. Trebuie sa te asiguri ca faci macar 10.000 de pasi intr-o zi pentru a te mentine intr-o forma buna. Cinci minute de miscare continua, controlata, pot avea acelasi rezultat, precum si alergarea a 5 km pe zi.
7. Variaza caloriile pe care le acumulezi de la o zi la alta
Atunci cand organismal tau se obisnuieste cu numarul de calorii pe care le primeste in fiecare zi, pierderea in greutate devine mai dificila, deoarece acesta se acomodeaza cu ritmul de arderi. Corpul tau este, in mod obisnuit, adaptat unui numar de 1800 de calorii pe zi.
Daca ai grija ca numarul de calorii sa fie macar in mica masura diferit de la o zi la alta, poti scapa mai repede de kilogramele in plus. Consuma intr-o zi pana la 1800 de calorii, a doua zi 1600 iar a treia zi revino la 1700.
8. Consuma mai multa apa!
Toata lumea stie ca apa inseamna sanatate, insa nu toata lumea cunoaste si faptul ca apa te ajuta sa scazi in greutate. Consumul ridicat de apa conduce la eliminarea toxinelor. Daca bei panba la 6-7 cani de apa, consumi cu 200 de calorii mai putin pe zi.
9. Mananca cereale integrale
Inlocuieste pastele albe, painea si faina cu un consum regulat de cereale integrale. Cerealele integrale te mentin satul mai mult timp, stabilizeaza nivelul de zahar din sange si contin o serie larga de vitamine, minerale si antioxidanti. Cele mai recomandate sunt orezul brun, painea cu tarate, faina de ovaz.
10. Incearca o cura de detoxifiere
Daca nu reusesti sub nici o forma sa scapi de kilogramele in plus, incearca sa tii o cura de detoxifiere. Curele de detoxifiere se bazeaza de obicei pe consumul anumitor alimente recunoscute pentru calitatile lor, care iti ajuta organismul sa functioneze la cele mai inalte standarde.