| BlueEyes_7010 a întrebat:

Vreau sa va rog: Spuneti-mi si mie niste statusuri mai fitsoashe, cum ar fhi "Esthe atath de schimbatha, exacth km ai zish uh ca nu o sha fie vreodatha", dar nu de dragoste. Vreau ca prin aceste statusuri sa dovedesc unor persoane ca nu sunt chiar asa km ma cred ei! Vha rogh mult dau fundita pentru cele mai multe si frumoashe p00p astepth raspunsurile voastra...Multumesc:Xlove struck:X

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[phbbbbt]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___

daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generalawinking

imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lorwinkingwinking:X:X

Wanna Go Too HeLL, I Have Tickets!?!? happy

dusmanii imi bat in geam, nu-i aud, am termopan...:d

Merg incet, inspir talent, merg mai tare strig in gura "copia n-are valoare"

am vazut ceva sexy si minunat in vitrina unui magazin, dar cand am vrut sa ti-o cumpar mi-am dat seama ca era reflexia mea

Ma respecti, te respect, ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala, ma ataci, ma apar, ma urasti, nu te urasc si Stii de ce? pentru ca ceea ce pe tine te caracterizeaza pe mine nu ma definestewinkingtongue"batting eyelashes"

colo sus in cimitir...stau mormintele in sir, daca faci misto de mine fac un loc si pentru tinetonguetonguetonguelaughing

YOUR NAMES IS BOND... VAGA\' BOND

NUcalcati iarba FUMATI_O

:X][ Satula De Voi Dar Niciodata Plina De Mine] [:X

Nu te pune cu idiotii. Te vor cobori la nivelul lor si te vor bate cu experientawinking

Nu te intoarce... Sunt in spatele tau

iti INTERZIC sa imi mai pupi picioarele!

Scuze, eu le-am mai luat si de pe un site.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite:
"Jfjsdkaj ufhj aiuhdsja doais doasidjas iufiwek" sau
"Dndynal kj iais iaosdm, gs jdhs isjdf dskvu"

Tare, nu? laughing