Vrei sa contribui la imbunatatirea serviciilor oferite de „Telefonul Copilului 116 111"?

Vrei sa contribui la imbunatatirea serviciilor oferite de „Telefonul Copilului 116 111"?

Aveti intre 12 si 19 ani? Credeti ca aveti ceva important de spus? Locuiti in Bucuresti? Credeti in serviciile oferite de „telefonul copilului 116 111”? Vreti sa contribuiti la imbunatatirea acestora pentru toti copiii si tinerii din Romania?


Daca da, va puteti alatura proiectului nostru, care isi propune sa asculte inainte de toate vocea voastra, gandurile voastre, parerile voastre si orice altceva doriti sa exprimati! Proiectul nostru este despre participarea copiilor si tinerilor in deciziile care sunt luate in interesul lor, dar si despre servicii mai bune pentru toti cei care ne suna la 116 111!


Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti o scrisoare de intentie la adresa telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro pana la data de 10 octombrie 2013! 


Mai multe puteti afla la www.telefonulcopilului.ro / http://www.telefonulcopilului.ro/proiecte-2013 sau sunand la 021 411 23 44.

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Numai in Bucuresti sunt copii care ar avea nevoie de ajutor?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru ardnaxur1961):

sarut mana cu respect! am lasat o gramada de mesaje celor de la telefonul copilului, nu stiu de ce nu au program non stop, necazurile se intampla la orice ora nu numai la o anumita ora

| Asociatia Telefonul Copilului explică (pentru ardnaxur1961):

Invitatia noastra este parte dintr-un proiect care ne permite sa organizam intalniri cu adolescenti numai in Bucuresti. Daca, insa, doresti sa contribui la imbunatatirea serviciilor noastre si nu esti din Bucuresti, asadar nu poti sa calatoresti pentru a ni te alatura fizic in cadrul intalnirilor, ne-ar face placere sa primim punctul tau de vedere la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro. Orice apreciere sau critica este binevenita pentru ca ne va ajuta sa raspundem mai bine problemelor voastre!

Asociatia Telefonul Copilului
| Asociatia Telefonul Copilului explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Si noi ne dorim ca 116 111 sa functioneze non-stop, insa, o organizatie neguvernamentala nu poate sa inlocuiasca rolul statului atunci cand vorbim despre interventia in regim de urgenta pentru cazuri de abuz asupra copilului care au loc spontan. Pentru astfel de cazuri exista 112. Asociatia Telefonul Copilului ofera servicii de informare, consiliere psihologica, consiliere juridica si indrumare, iar, ca organizatie neguvernamentala reusim sa oferim serviciul gratuit 116 111, credem noi intr-un interval orar destul de generos, de luni pana duminica, intre orele 08.00 – 00.00. Dar ne-am dorit sa facem mai mult si am deschis accesul non-stop si catre adresa telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro, acolo unde, de asemenea putem sa intram in contact cu problemele copiilor si adolescentilor, pe care specialistii nostri le consiliaza. Ne poti trimite, te rugam, problema cu care te confrunti la adresa de e-mail de mai sus? Putem sa gasim solutii impreuna!

Asociatia Telefonul Copilului
| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru TelefonulCopilului):

V-am lasat mai mereu mesaje la mesageia TPU, si ieri unul, nu stiti ca exista asa ceva pe acest site, de ce nu-mi raspundeti?

| Asociatia Telefonul Copilului explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Putem sa raspundem oricand oricarei probleme cu care te confrunti daca ne scrii la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro, acolo unde se afla consultantii nostri. Cunoastem ca promovarea in acest sens se afla pe TPU intrucat primim si raspundem zi de zi mesajelor pe care le primim la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro.

Asociatia Telefonul Copilului
| Fatayou a răspuns:

Aceasta campanie este sustinuta de stat?

| LegionarulRoman a răspuns:

Nu.

| wrath007 a răspuns:

As vrea dar nu locuiesc in Bucuresti...

| andreeactin2002 a răspuns:

Eu nu pot. sad

| alexa299 a răspuns:

De ce doar in Bucuresti?