| Teodor_Gabriel_1999 a întrebat:

Am pierdut la aparate, ma simt ca la o despărțirelaughing un sfat pls cum scap de supărarea asta, ma gandesc numai la banii pierduti, laughing) help TPU.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dca credeai ca vei cîstiga te ai înșelat, aparatele alea i ti maninca banii, cîstiga numai casele de pariuri si proprietarii aparatelor, niciodata tu sau altii, pe viitor numai aruca banii sa i îngrasi pe ei.

| DemonLord a răspuns:

Bagi iar mai mult, poate câștigihee hee

| Frank51 a răspuns:

Pur și simplu să nu regreți, să-ți zici în cap că îți place ceea ce faci și că nu contează cât pierzi, contează doar să fi fericit.

Problema jucătorilor din România este că au așteptări de câștig, nu se bucură de moment, nu sunt fericiți de acel joc, ci de impresia că vor câștiga.

| Furnicuta000 a răspuns:

Gandeste-te ca ai facut o donatie catre proprietarul acelei sali de pacanele sa isi indeplineasca visul de a merge in Maldive laughing
Important e sa nu mai joci pe viitor, ca daca ajunge dependenta o sa pierzi si mai multi bani si o sa intri in depresie

| Dintrebare a răspuns:

Este absolut normal sa fii trist. Dar priveste partea buna: ai pierdut niste banuti, iar acum nu o sa mai joci de frica sa nu pierzi si mai multi. Bine ca nu ai fost in situatia sa pierzi o suma uriasa ca sa inveti lectia asta. Ce trebuie sa faci este sa preiei responsabilitatea. Tu singur ai ales sa joci la aparate, iar acum esti pun in situatia sa iti asumi diznodamantul. Oricum, fii fara grija, o sa iti treaca tristetea curand. Nu e capatul lumii.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Aparatele tale sunt programate să ofere câștig doar atunci când vrea proprietarul locației. Programarea o face un nene deștept, la cererea celui care le deține/închiriază. Dacă nu știai asta, ai aflat acum. Dacă știai și totuși ai băgat bani în ele... ești fără speranță de vindecare. big grin

| AteulPaSchimbaNumeleInAteul a răspuns:

Nu mai baga. In cateva zile uiti de banii pierduti.