|

Am si eu o intrebare, cum pot face bani? Am 13 ani (fac 14 in vara) si vreau sa fiu independent.Cu parintii ma cert in fiecare zi mai ales dupa ce s-a nascut fratele meu, are 3 luni si vreau sa plec de acasa sau macar sa ma ridic financiar singur, va rog.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Planurile tale par foarte marete, dar ai grija sa nu tragi concluzii pripite! Si eu dupa ce ma cert cu ai mei am ganduri despre cum o sa plec si eu de acasa candva! Dar gandeste ca parintilor tai in acest moment le este cam greu sa fie la curent cu tine, nu mai fii atat de selfish, ai un frate atat de micut, caruia ii trebuie acordata majoritatea atentiei, mai ales acum! Activitati sunt pe care poate tu ai putea sa le faci pentru a castiga o anumita suma. Depinde de talentul tau, gasesteti l si incearca sa il valorifici monetar, gandeste-te la moduri prin care poti, si ai sa vezi ca poate o sa gasesti ceva! De exemplu, daca pictezi, picteaza tablouri la comanda sau daca canti, fa ti un canal de yt cu coveruri, sau asa mai departe! Sa nici nu mai iti vina prin cap chestia asta! Ai un frate mic cu care trebuie sa petreci tump, si trebuie sa iti ajuti parintii! Nici fugitul de acasa nu e lapte si miere, si decat sa iti faci stres de la varsta asta, mai bine asteapta macar pana dupa ce termini liceul! Succes sa ai!

| a răspuns (pentru superAndrei):

Nui chestia in frate dar eu vin acasa pe la 5-6 acasa dupa scoala fac sala si de atunci pana la pe la 11-12 ma cert incontinu cu ei si am incercat multe freelancing, sa fac pc-uri gen de la 0 si apoi sa la vand (mie imi place sa fac pc-uri in ele sa schimb ceva, upgrade si chedtii de astea

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Să devii independent la această vârstă e imposibil.
Fie că vrei sau nu depinzi de părinți.
Un loc de muncă nu vei putea găsi acum, după 15-16 poți găsi ceva.

| a răspuns:

N ai ce sa faci. Abia de la 15 poti cu juma de norma

| a răspuns:

Incearca sa vezi de ce te certi.Gaseste o rezolvare. Poate ar trebui sa vorbesti cu un psiholog ca sa intelegi de unde vine contradictia.
Daca pleci de acasa unde o sa dormi, ce o sa mananci? Nu o sa castigi bani la varsta asta decat furand.
De ce ti-ar da salariu o firma? Pe santier vrei? Dar nici acolo nu prea poti.Esti prea mic.

| a răspuns:

Nu o sa gasesti nimic serios... Nici nu e o idee prea buna... Legat de subiect poti gasi ceva part-time dar job-ul potrivit pentru tine e scoala deocamdata?