| HackerPVPLOL a întrebat:

Am si eu o problema, tot incerc sa-mi fac cont pe binance, dar la verificare imi tot da respins. Am incercat tot felul de documente, nu merg, adresa si numele trebuie sa fie acelasi de pe buletin, iar eu stau cu chirie si nu are cum pe o factura de gaz, internet sa fie pe numele meu si inca o problema ar fi ca pe buletinul meu este alta adresa de rezidenta nu asta unde stau eu si am mai incercat cu un extras de la banca cu istoric, doar ca si pe acela mi l-a respins, deoarece nu are adresa pe el, ca vezi doamne cei de la banca nu mai au voie sa scrie datele persoanele pe extras. Ce as putea face?

2 răspunsuri:
| ZyRRe a răspuns:

Salut. Daca ai revolut, descarca extrasul de la o plata făcută recent și treci pe binance adresa exacta pe care o ai pe extrasul respectiv.
Daca nu ai revolut, trece pe binance adresa exact din buletin. Sistemul lor o sa iti verifice doar sa fie aceleasi adrese, dar nimeni nu va sta cu adevarat sa verifice daca tu chiar locuiesti acolo. Important e sa fie aceeasi adresa cu cea din buletin.

| HackerPVPLOL explică (pentru ZyRRe):

Pai da, m-am asigurat sa fie aceleasi si sunt, nu am revolut din pacate, ideea este ca cei de la banca nu imi dau extras cu istoric in care sa contina si numele si adresa de pe buletin mai nou nu pot sa puna datele personale pe extras, aia este nasol, mai am alte documente de la banca, le-am incercat si pe acelea, si recunoaste adresa si numele, dar dupa imi zice please provide transaction history, si cand dau extrasul nu-i bun ca nu are adresa si numele pe el, ce sa fac? Stiu e complicat.