| anonimguy3 a întrebat:

Astazi am primit o notificare pe aplicatia mobila BCR George cum ca de pe cardul meu au fost extrasi sub categoria Reservations, suma de 20 de lei, plata facandu-se la un merchant de la care nu am cumparat ceva vreodata, acesta fiind chiar din Zurich, Elvetia. Problema este ca mi s-a mai intamplat aceasta problema acum cateva saptamani, atunci cu platforma digitala Steam (pe care o folosesc, dar atunci nu am facut acele tranzactii care in total valorau cam 61 de lei), doar ca dupa cateva zile acei bani mi-au fost returnati, din nou si aceea fiind sub categoria Reservations.

Nu inteleg ce inseamna aceste rezervari si acum nu inteleg de ce s-a facut aceasta tranzactie la un merchant de la nu aveam cum sa cumpar ceva sau sa fac vreo tranzactie. Exista posibilitatea ca datele cardului meu sa fi fost furate? Inca ma gandesc la asta si am si o idee cand s-ar fi putut intampla asta din cauza neatentiei mele, dar nu inteleg daca chiar au fost furate ca sa anulez cardul si sa cer unul nou sau e ceva normal. Din nou, cand Steam mi-a facut acele tranzactii si mi-a returnat banii am mai inteles pentru ca folosesc acea platforma, dar acum cu aceasta platforma care se numeste ZVV-TICKETSHOP nu inteleg ce se intampla. Da nu este o suma mare de bani 20 de lei care au fost extrasi eu mai avand oricum doar cateva zeci de lei pe card, dar de cateva saptamani nu am mai adaugat bani dupa incidentul asemanator intamplat si inca nu sunt sigur daca sa anulez cardul sau nu.

Ce mi-ati recomanda?

4 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Pai ai putea sa mergi la banca sa le explici acest lucru si sigur se va gasi o rezolvare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa mergi tu la Bcr sa îi intrebi pe ei, nimeni nu stie decît ei ce s-a intimplat, si daca vezi ca ti se retrag frecvent bani renunță la George Bancking, dar tu esti in Romania sau in Elveția? Ca daca nu esti in țară trebuie sa vi in țara sa mergi la bancă sa rezolvi, poate trebuioe sa inchizi contul.

| anonimguy3 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu sunt in Elvetia. Aceasta plata sub categoria Reservations a fost facuta intr-un cont de Elvetia la un merchant elvetian, cautand mai bine fiind o firma de transport in comun de acolo. Eu nu aveam de ce sa fac o tranzactie la ei si de asta ma tot mir.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonimguy3):

Luni dimineață mergi la banca cu buletinul tau si intreaba le pe fetele acelea sigur ele te vor ajuta.