|

Buna.
Am si eu o intrebare ce tine de situatia de fata.
S-a declarat stare de urgenta in toata Romania. S-au inchis restaurante,hoteluri si saloane. Fetele care lucrează la domiciliu (unghii,gene,etc) FARA A AVEA ACTE,fara a steriliza ustensilele folosite,de ce nu respecta aceasta stare de urgenta? Vad postari ca ele inca pun unghii si ca au locuri libere. Vreau sa reclam o fata,am adresa ei tot. Chiar asta merita, nu se poate atata inconstienta si atata prostie din partea lor. Unde as putea sa reclam? Nu are acte nu are nimic si mai si lucreaza acum.
Pe cine deranjeaza intrebarea nu comentati aiurea, chiar e o situatie grava si o sa fie si mai grava daca toti facem ceea ce faceam inainte.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe cele ca ea le inteleg, foamea de bani dar pe cliente nu au nici o scuza.Crapa fierea in ele daca nu isi fac ungiile in asemenea conditii de risc? Nu ar renunta doamne fereste la prostiile astea in favoarea sanatatii. Chiar merita sa se aleaga cu cate un virus sa le mai treaca cheful de a nu respecta regului

| a răspuns:

Faci plangere la politie cu dovezi.

| a răspuns:

N-ar fi neaparat chestiunea daca lucreaza cu instrumente sterile (poate le sterilizeaza) ci intrarea in contact cu diferite persoane posibil contaminate. Corect ar fi sa sisteze lucrul ca toti cei supusi riscului. Scuze ca nu-ti pot da indicii despre reclamatii, nu am idee.
O zi buna.