| Relaxingsimona a întrebat:

Bună, mă poate lamuri și pe mine cineva? Mi-am făcut un canal de Youtube și am încercat de una singura să îmi promovez un video. Am reușit doar că la câteva zile, mi-a apărut eroare de la Google Ads, ca nu se mai afișează reclama. Am dat să o repar dar nu înțeleg ce trebuie sa fac. Adică am stat ore in sir cu nasul în laptop sa rezolv dar mă depășește. Chiar nu știu ce să fac cu ea. As vrea să dispară, canalul creste și nu pot face solicitarea de bani deoarece am avertizări active "google Ads", un sfat?

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Spămuitul, încălcarea drepturilor de autor, aserțiuni periculoase din punct de vedere medical, materiale nerecomandabile copiilor și orice proceduri neetice sunt sancționate.

| Relaxingsimona explică (pentru doctorandus):

Ai vreo idee ce ar trebui sa fac sa scap ce acest avertisment. Unde să mă uit și unde sa caut pentru a vedea exact ce am făcut greșit. Îmi doresc mult sa rezolv. Dar mă pierd în detalii.

| doctorandus a răspuns (pentru Relaxingsimona):

Nu sunt YouTuber. Stiu ca poti contesta decizia, dar greu se aproba contestatia.

| doctorandus a răspuns (pentru Relaxingsimona):

A, da, simplul fapt ca discuti despre razboi in termeni clari poate duce la demonetizare.

| Relaxingsimona explică (pentru doctorandus):

Înțeleg, mulțumesc mult pentru timpul acordat! Sper sa rezolv

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu poti face nimic oprșete- te ppina nu intră politia pe fir, strerge ti definitiv canalul de Youtube si numai fă prostii, toti vreti bani ne munciti, mergi la muncă 8 ore nu te mai tine de rahaturi si de tîmpenii care nu iti folosesc la nimic.

| Relaxingsimona explică (pentru CristiDinBucuresti):

Este imposibil sa intre poliția pe fir, daca as fi făcut ceva atât de grav mi-ar fi închis contul. Este vorba doar de reclamă, nu am furat, nu am vorbit urât, nu am încălcat drepturile copilului. Este ceva de care am nevoie sa scap pentru a-mi monetiza canalul.

Și că o mica paranteză, să știi că atunci când faci YouTube serios, muncești. Eu stau pe puțin 8 ore in fata calculatorului, editat, muzica, filmat, etc. Nu este o prostie. Poate nu ai avut de de a face cu asta sau poate ai avut o experiență proastă legata de Youtube. Dar îți garantez că și acesta este un job. Atunci când eu o sa iau banii din el. Voi plăti taxe la stat cum se plătește la orice loc de muncă.

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca tu ai incalcat legea copyrightului, odata ce spui ca ai facut video-ul acela cu muzica (copiata de pe undeva, ca doar nu te-ai apucat sa canti tu singura, nu?) si mai multe pe el, asadar ai facut o ilegalitate.
Stii ca pozele, fulmarile si muzica pe care o gasesti pe internet este mai toata protejata cu drepturi de autor sau copyright?
Daca nu este facuta de mana ta, integral, atunci este posibil sa fii incalcat una sau mai multe legi, caz in care google te blocheaza si te penalizeaza.

| haileewatson a răspuns:

Citeste acolo in continuare. Trebuie sa fie o solutie