| xs1der a întrebat:

Am 17 ani (Deci sunt minor) si vreau sa ma duc maine cu tatal meu sa imi fac un card VISA Electron la Banca Transilvania, pentru cei care detin un card la aceasta banca am o intrebare: Cardul este emis pe numele meu sau al tatalui? Pt ca am mai avut un card de la BCR si din cate tin minte pe card era scris numele meu...Si a2 -a intrebare ar fi daca pot sa depun bani fara probleme pe card in caz ca, cardul, este emis pe numele tatalui meu?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

1.Tatal tau va fi titularul contului caruia ii este atasat cadul Visa. Tu vei fi "utilizator autorizat" pe contul respectiv cu un card emis pe numele tau.
2.Chiar daca contul nu este pe numele tau, avand aceasta calitate de "utilizator autorizat"poti sa depui bani si poti sa retragi bani din contul respectiv.

2 răspunsuri:
| HereToHelp a răspuns:

Cardul poate fi emis pe numele tau, dar cu imputernicirea tatalui. E nevoie de acordul lui. Trebuie sa vina si sa-si lase semnatura la banca cand mergi sa il faci. Automat, numele tau va fi pe card. Cat despre depunere, poti fara probleme sa depui bani. Mergi la banca cu suma de bani si actele si nu vor fi probleme. Succes

| xs1der explică (pentru HereToHelp):

Iti multumesc pentru raspuns!