| CristeaElena97 a întrebat:

Buna seara, am nevoie de putin ajutor...mie in fiecare seara (dupa ora 00:00) mi se deconteaza bonul de taxi la locul de munca, sambata dimineata (00:30/31.03.18) am plecat cu taxiul de la munca urmand ca sambata,duminica, luni si marti sa fiu libera. Miercuri (04.04.18) cand am ajuns la munca mi s-a spus ca bonul de taxi nu poate fi decontat fiindca este pe alta luna.Ce pot face in privinta asta? Este normal asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Bineinteles ca se poate deconta, dar persoana care face contabilitatea nu a avut chef sa proceseze operatiunile.

| CristeaElena97 explică (pentru Jassmina):

Multumesc,am crezut ca odata luna incheiata nu se mai poate face nimic, acum ca stiu le pot face si eu o reclamatie la sediul lor.

| Jassmina a răspuns (pentru CristeaElena97):

Depinde cine face contabilitatea. Pentru ca nu-i normal sa nu accepte sa-ti deconteze ceva, daca tu ai fost in libere sau concediu.

3 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Daca e dupa ora 00:00 in fiecare zi, EVIDENT ca in ultima zi de luna o sa fie in luna urmatoare, asta nu implica pierderea dreptului de decontare, insa daca pui intrebarea aici, atunci te "iubeste" de la contabilitate de nu mai pot, pentru ca putea sa iti spuna asta (o sa se deconteze pe urmatoarea luna) si nu sa te lase in aer, asa, doar d'aia!