| Eleonora331 a întrebat:

Bună, știe cineva cam cât câștiga un arhitect la început de carieră in România?
Se poate angaja și în timpul facultății?

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Depinde de firma care-l angajeaza, fiindca un incepator este angajat pe un postde "junior" si ii da salariu foarte mic, fiind pus la inceput sa faca mai mult teaba administrativa si dupa o vreme (uneori 1 an sau 2), usor-usor i se mai da una-alta, ca sa-l vada cat se procepe si cat este capabil.
In ce priveste angajatul din timpul facutatii, da, se poate, dar numai joburi de weekend, fiindca in timpul saptamanii trebuie sa mergi la cursuri, la semninarii sa-ti faci temele, sa lucrezi la proiecte, la machete, sa inveti rezistenta materialelor, sa calculezi structuri, unghiuri si materiale samd.

| johnnny123 a răspuns:

In timpul facultatii nu este inca arhitect, dar se poate angaja la un studio de arhitectura ca sa capete experienta. Nu va fi platit cine stie cat si nu va face lucruri extraordinare (va face ce nu au chef ceilalti sa faca), dar asa este la inceput.

Cat castiga un arhitect depinde de numarul si valoarea proiectelor in care este implicat. Una este sa proiectezi o cladire de birouri de 30 de etaje, alta este sa proiectezi o bucatarie de vara de 10mp.

| dinaprilie a răspuns:

Mergi la interviuri de angajare si vezi ce si cum CHIAR daca nu vrei sa te angajezi..sondeaza dupa petrol

| DataScience a răspuns:

Pune anunturi de fiverr la preturi mici, ca sa ai sanse sa aiba cineva nevoie de tine si sa-ti creezi un portofoliu online de proiecte ca sa ai un avantaj in fata celorlalti la angajare care poate au terminat facultatea de mult dar nu au lucrat nimic.