|

Buna TPU, sunt in clasa a 10 si am o problema... sunt pe profil de filologie si as vrea pe viitor sa urmez academia de politie.Mentionez ca sunt fata. Acum stiu ce trebuie despre admitere, dar ce voi face dupa admitere la facultatea propiu-zisa? Am inteles sunt stricti si nu ai deloc libertate cat timp dureaza facultatea. Dupa aceea in ce va consta munca pe care o voi face? Am o idee dar nu sunt sigura. Ce alta optiune mi-ati propune daca asta esueaza sau ma razgandesc in 2 ani, avand in vedere ca sunt pe filologie si imi plac materiile de pe acest profil* nu sunt fanul matematicii sau al calculatoarelor etc*. Va rog ajutati-ma. Dau funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Odata ajuns la academie, vei invata sa fii impotriva statului roman, asa cum astia acum happy Tradatori de neam si tara.
In ceea ce priveste libertinajul, o sa te distrezi alaturi de colegi. Si asa in Bucuresti n-ai avea cu cine, sunt doar d-astia de aranjeaza marfa la marketuri si minimarkturi. In cluburi sunt doar taranoi de la Caracal happy Batantele din Italia s-au intors inapoi si s-au instalat in Bucuresti. Mai sunt pe strazi ingrijitori de batrani si cateva domnisoare studente, care abia asteapta blackfriday sa-si cumpere camere video la reducere happy
O alta varianta ar fi sa te faci asistenta medicala, cu diploma poti intra in sistemul de stat, ai salariu fix asigurat, sau pleci oriunde// sau medic de stomatologie si sa castigi 270.000 euro pe an// facultatea de drept a UV si te faci avocat, procuror daca te tine.

1 răspuns:
| a răspuns:

Pai tu ai zis ca vrei la academia de politie dar nu ai specificat ce specializare alegi ca nu vorbim doar de una, sunt 6 facultati in cadrul academiei de politie.
Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" este organizată pe șase facultăţi:

Facultatea de Poliţie
Facultatea de Pompieri
Facultatea de Arhivistică
Facultatea de Științe Juridice și Administrative
Facultatea Poliție de Frontieră
Facultatea de Jandarmi
Vezi aici ce se studiaza la fiecare https://www.academiadepolitie.ro/structura.html#

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează