anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna ziua, am 20 de ani am terminat liceul am luat si bac-ul si as vrea sa imi spuneti cam unde as putea sa ma angajez daca am fata de copil? (pun aceasta intrebare deoarece pana acum oriunde am fost sa ma angajez am dat peste oameni cu prejudecati care nu ma tratau ca pe o persoana normala...)

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai dat bacul, ești muncitor necalificat. Liceul și bacul nu te califiică la nimic.
Așa că, caută un loc unde poți să te angajezi să faci o muncă necalificată și să te califici la locul de muncă, de exemplu în construcții. Acolo nimeni nu se va uita la fața ta. După ce înveți meseria, având și liceul poți accede la o poziție de maistru, să conduci o echipă.

| Foame a răspuns:

Este o intrebare la care poti raspunde doar tu, deoarece tu stii ce iti place sa faci.Ce obiective ai?(daca exista), ai o pasiune ceva? Ai vegetat pana ai terminat liceul ca sa iti dai seama ca nu ai nici un plan? Stai linistit, nu esti singur, pune mintea la contributie si o scoti la capat.
Daca vrei sa te faci orice incearca pana reusesti.

"Uni oameni sunt atat de negativisti incat trebuie sa zica de sapte ori nu inainte sa zica da"

| Foame a răspuns:

Ai incercat de prea multe ori? Tu stie povestea lui Abraham Lincoln? dar a lui Walt Disney? Edison a esuat de 10.000 mii de ori STI DE CE? Pentru ca al 10.001 a fost becul, asa ca nu cred ca ai incercat de prea multe ori.Crezi ca succesul vine fara durere?(in cazul tau "injoseala" ) asta face diferenta dintre cei care reusesc pentru ca indura si gresesc mai mult ca ceilalti. Asa ca daca vrei sa faci ceva incearca pana ajungi intre patru scanduri daca este cazul.

| Foame a răspuns:

Nu am zis ca trebuie sa ai succesul lor, m-am referit la faptul ca nu este usor, sunt constient ca nu toti oamenii sunt "facuti" pentru asta.Inteleg frica "paralizantă" care ii acapareaza pe uni dar unora le este mai mare frica sa nu incerce.Si daca vrei sa treci neobservat prin viata ca si gasca prin apa du-te la kfc/mc/mega-image/profi acolo nu trebuie sa stii nimic,nu iti zice nimeni ca ai fata de copil, tu să muncești, eventual sa nu comentezi prea mult ca poate te dau aia afara. Ai salariu stabil, bonuri de masa, nu este prea mult efort mental, ce vrei mai mult de atat...