De ce sa ai emotii, trebuie candva sa faci pasul asta si mai bine acum, avand avantaj ca vei avea bani decat peste 2-3 ani.
Da, de multe ori va fi greu dar asta este viata, trebuie sa calci pe drumuri necunoscute, dar ia partea buna, ai o cunostinta si cu siguranta te va ajuta, cel putin daca cunosti acea persoana
Nu știu, pur și simplu am emoții. Am
Dus o viața destul de amaeacioasa ca sa zic așa, muncesc mereu dar nu îmi ajung banii. Ma va ajuta sigur, inclusiv v-a sta cu mine la lucru. Nu stiu, am emoții. Nu îmi vine sa cred ca insfarsit ma ajuta și pe mine Dumnezeu sa am noroc
La un așa loc de munca. Mersi tare mult de încurajare!
Ce părere am de un job ca și PECOist? Păi nu aș lucra așa ceva niciodată, dacă ar fi să aleg. Dacă nu aș avea de ales în schimb, măcar aș lua partea bună, am un job și am un venit din care supraviețuiesc.
Da-mi un motiv de ce nu ai lucra așa ceva niciodată? Tu ce Job ai?
Dacă ar fi să aleg, nu aș lucra așa ceva. Motivul? Că lucrezi în 3 schimburi, faci același lucru 8 ore incontinuu, nu înveți nimic și e foarte plictisitor. Apoi motivele financiare, iei bani puțini pentru că oricine poate face lucrul ăla, nu e nicio competiție.
Motivele sunt foarte clare. Însă nu am spus că nu aș lucra așa ceva dacă nu am de ales. Nu sunt genul de om care să facă fițe pe stomacul gol, dacă nu am ce lucra mă bag în orice.
Însă am ajuns la un nivel în carieră unde pot să aleg un job bine plătit și să lucrez câteva ore pe zi. Deocamdată încă sunt inginer dar vreau să trec pe partea de dezvoltare software, o să combin freelancingul cu un job. Chiar nu am niciodată intenția să mă laud, doar îmi expun părerile.
Am o mentalitate diferită... la mine este "go big or go home", este greu să înțelegi diferența asta.
Îți pot da sfatul să țintești și tu mai sus, nimic nu este imposibil.
Nu e ceva complicat de facut. Inveti relativ repede ce ai de facut acolo. Insa partea nasoala la PECO-uri e ca faci si ture de noapte. Si asta te cam da peste cap daca nu esti obisnuita sa stai treaza pe timpul noptii.
Da știu ca fac ture de noapte. Sper sa ma obișnuiesc!
Acum două săptămâni ziceai că vrei să intri în concediu medical pentru că ai sarcină cu risc și medicul ți-a recomandat odihnă. Acum vrei să faci ture de noapte la benzinărie?
Hei, ia propunerea/sansa din zbor, nu mai sta pe ganduri, e un pas înainte, o noua experienta, un nou câmp de munca, nu ai decat de castigat pe toate planurile, economic, profesional, social (vei cunoaste si interactiona cu alti colegi/colaboratori/clienti.
Mergi înainte pozitiva si determinata, poti, o sa-ti placa. Mult succes si da-ne un semn si noua cum a fost.
Cheers