|

Bună ziua. Am o întrebare despre bac. Dacă nu vreau să dau bacul, unde mă pot angaja. Adică, eu nu vreau să dau bacul pentru că nu vreau să fiu sef nu știu eu pe unde sau un om mare/important. Vreau doar o slujbă acolo, simplă. Vreau cât mai multe exemple de job-uri. (Eu am făcut voluntariat recent la Xbox timp de un an și aștept să termin clasa a XII-a ca să-mi de-a diplomă la T.I.C). Vreau să mă angajez ca game tester iar după dacă se poate, developer.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti chiar atat de prost incat nu poti lua un examen atat de BANAL cum e bac-ul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai întâi spui că vrei o slujbă simplă, apoi spui că vrei să te angajezi game developer, adica una dintre cele mai complexe ocupații.

Mi se pare mie, sau habar nu ai ce vrei și cu ce se mănâncă lucrurile astea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru johnnny123):

În mare parte știu. Eu știu după cum am auzit că bacul nu ți-l trebuie dacă vrei să ajungi game tester. Eu am dat doar un exemplu unde aș vrea să merg. Deci mă poți ajuta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Haşa07):

Da, te pot ajuta. Pune mâna și învață să iei bacul. Fără bac nu te va lua nimeni în serios în lumea IT-ului. Game tester este un job pentru tineri, dar nu poți să fii game tester la nesfârșit. Ai văzut vreun game tester de 45 de ani?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai, in primul rand, daca nu esti in stare sa iei macar o diploma nenorocita de BAC, o sa fii considerat cam prost. Pana la urma e un examen care se ia cu turma, nu e ca si cum ai lua locul I la olimpiada internationala de informatica. Si vrei sa fii IT-ist nu shaormar (care este un job cinstit si foarte ok dar care nu necesita abilitati intelectuale asa cum este cazul in IT).

Nu mai zic de o cultura generala acolo sa ai si tu ce vorbi cu colegii la o bere ca n-o sa vorbesti doar de jocuri, placi video si bug-uri.

Nu mai zic ca poate o sa vrei sa combini vreo IT-ista draguta cu BAC si facultate si o sa-i scrii si tu acolo pe varzap sau facebuci "donșoară sunteți unsoare, maț fermecat" si o sa faci laba cu ochii la pornache pe ecran pana la adanci batraneti.

Iti zic doar atat: inainte vreme, cand numa' aia cu facultate specializata aveau scutire de impozit pe venit, erau preferati de angajatori ca era bugetu' de salariu mai mic pentru acelasi net la unu' cu patalama decat la unu' fara patalama.

Acu' s-o schimbat treaba si mi se pare ca si aia cu liceu "la baza" pot beneficia de scutire de impozit. Ce nu stiu insa este daca trebuie sau nu sa ai diploma de BAC ca sa poti primi scutire de impozit. Aceasta e intrebarea la care trebuie sa afli raspuns, altfel s-ar putea sa fii cu stea in frunte dar fara patalama sa-l prefere pe varu' Georgel care si-a luat diploma de BAC si e cu 10% (scutirea de impozit) mai ieftin pe acelasi net.

Capisci?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bacul e necesar, invata si vei putea scoate un 5 macar, nimeni nu se uita ce nota ai luat la bac.Dar daca nu ai bacul nimeni nu te angajeaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La McDonalds

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează