| Ferii a întrebat:

Buna ziua.
Cum pot face sa am si eu pe cardul de la bt 10000 de lei de care sa ma ating cand am nevoie. Nu stiu cum funcționează, cineva care ma poate ajuta? Si ce cerere trebuie sa pun?
Vreau sa precizez ca banii sunt pe cardul lui personal, nu ii card star forte sau alte carduri de cumparaturi.
Dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| REMiXPaLTaLK a răspuns:

La agentia unde ti-ai facut cardul bancar BT te duci si spui ce optiune vei in plus la card - adica daca acel card al tau are si posibilitate de a avea credit bancar in pus oferit ca linie de credit cum se spune. Sa ai cardul la tine, act de identitate si telefonul mobil fiindca o sa primesti mesaj pe telefon daca ti se v-a activa creditul. Mai intai ATENTiE > intrebi detaliat care sunt costurile ca dobanda, in cat timp poti pune banii inapoi fara sa platesti dobanda, in ce fel poti returna banii, etc. Daca costurile ti se par OK procedezi sa ai credit, daca nu, cauti alta banca. E bine pe card sa ai activata optiunea Alerta-SMS - cand primesti sau se scot bani de pe card (din contul de card) o sa primesti pe telefon SMS de informare de la BT - costul este de 5 RON (Lei) pe luna. Atentie: La BT daca iti mai faci un alt model de card o sa ai costuri-taxe suplimentare cum ar fi: intretinere anuala card, taxe de transfer si taxe de scoatere de la ATM, etc. - intrebi inainte ce taxe se percep daca doresti un alt model de card. Recomandarea mea este sa nu ai la o banca decat un card - ca exemplu sa zicem: daca ai card ViSA la BT si vrei si MASTERCARD faci Mastercard la alta banca cum ar fi ING Bank sau First Bank care meg bine pe Mastercard si la plati online, si la primiri online de bani din alte tari sau de transferuri virtuale, etc. Recomandarea este sa te informezi intai si sa ai card la care taxele sunt cele mai mici sau zero pe toate functiile de card.

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti transfera banii in contul cardului.